Julegave

De perfekte julegavene til kjæresten!

Menn er vanskelige å shoppe til, og enda verre er det når det gjelder mannen i ditt liv. Vi har funnet 7 julegaver som kjæresten din garantert vil elske!

De perfekte julegavene til kjæresten!
Publisert
Sist oppdatert

TIL KJÆRESTEN: Gi mannen i ditt liv gaver med stil, omtanke og kjærlighet bak. og ikke minst noe han virkelig kan tenke seg å få, fremfor en praktisk og "kjedelig" gave. Foto: Produsentene, Norli, Hifi-klubben, Mrporter.com.

Shop gavene:

Lei av at mannens eiendeler alltid havner i din veske? Gi han en kul og maskulin weekend-bag som rommer alt han trenger! Bag fra H&M, kr 399.

Ingenting sier ekte kjærlighet som å gi den du elsker vakre smykker. Gi kjæresten en maskulin og tøff ring, så han minnes om deg hver gang han ser ned på hånden sin. Ring fra Tom Wood, kr 2400.

Pass på at kjæresten alltid rekker avtalene sine med deg med en stilren herreklokke. Klokke fra Uniform Wares via mrporter.com, ca. kr 2125.

Sørg for at han holder på varmen og stilen i vinter med sesongens kuleste vinterjakke. Jakke fra Zara, kr 1199.

Godt lesestoff hører julen til, og få ting inspirerer menn som andre gutter som virkelig har klart det. To gode bøker for mannen denne vinteren er "Bruce" av Peter James Carlin, kr 350, og "Dødtid" av Chirag og Magdi bak rapduoen Karpe Diem, kr 262.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer