Julegaver

De perfekte julegavene til under 200 kroner

Disse vil både moren, søsteren og venninnen din ha glede av!

JULEGAVER: Det er absolutt på tide å finne de perfekte gavene til mamma, venninnen eller søsteren din. Vi har samlet sammen noen flotte alternativer til under 200 kroner lengre ned i saken! Foto: Shutterstock / Rido
JULEGAVER: Det er absolutt på tide å finne de perfekte gavene til mamma, venninnen eller søsteren din. Vi har samlet sammen noen flotte alternativer til under 200 kroner lengre ned i saken! Foto: Shutterstock / Rido Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Det er alltid en utfordring å finne ut av hva vi skal kjøpe til «hun som har alt»! 

I tillegg er det mye av det vi syns er finest, altfor dyrt. Og ingenting er vel bedre når du kan finne den perfekte gaven til den perfekte prisenFor det er ikke hvor mye du har brukt på gaven som teller, men tanken.

Kanskje har du en venninne som har snakket om at hun trenger et par lekre øredobber til alle festene framover? Eller har moren din nevnt at det hadde vært så fint med et deilig duftlys til stuen? Kanskje hadde det passet perfekt med en superfin bh til kjolen søsteren din nettopp har kjøpt?

Vi har derfor samlet sammen mange julegavefavoritter til under 200 kroner som både moren, søsteren og venninnen din kan ha glede av! 

De perfekte julegavene til under 200 kroner

LES OGSÅ: Denne vesken er hottest nå!

Gulltallerken fra H&M, kr 199. Øredobber fra Sweet Deluxe via Zalando.no, kr 199. Neglelakk fra Essie via Nelly.com, kr 129. Sort blonde-BH fra Nelly.com kr 129. Klokke med beige rem fra Nelly.com, kr 149. Martiniglass fra Ikea, kr 19. Rosa lysestake fra Norman Copenhagen via Room21.no. kr 169, Karaffel fra Åhléns, kr 199. Duftlys fra H&M, kr 149. Kim Kardashian Selfish-bok via Ark.no, kr 119. Duflys fra Voluspa via Nelly.com, kr 159. Øyenskyggepalett fra Makeuprevolution, kr 169.

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer