KK.NOS DRØMMESKO FOR SOMMEREN: Redaksjonen har fellesfantasert oss fram til skoene som skal redde antrekkene denne sommeren. Priser og merker finner du lenger nede i saken! Foto: Thinkstock og produsentene
KK.NOS DRØMMESKO FOR SOMMEREN: Redaksjonen har fellesfantasert oss fram til skoene som skal redde antrekkene denne sommeren. Priser og merker finner du lenger nede i saken! Foto: Thinkstock og produsentene Vis mer

Sko

De perfekte sommerskoene

Du kan danse med dem en hel natt!

Publisert
Sist oppdatert
Feriestemningen har senket seg i KK.no-redaksjonen, og denne måneden ser vi frem til å nyte lange, late sommerdager (eller ettermiddager for de som fortsatt jobber) med massevis av sol (det er lov å drømme…) grilling, festival, strandparty og feriekos.

LES OGSÅ: Dette er redaksjonen i KK.no

Deilige detaljer

For å gjøre sommeren enda bedre, har vi fellesfantasert oss fram til drømmegarderoben. I en serie artikler gir vi deg våre favoritter innen kjoler, sko, accessoirer og badetøy.

Og i denne artikkelen er det fotpryd (ja, vi snakker skoooo!) som er stikkordet.

Ok, så sommeren her til lands er som regel ganske casual, og det passer seg kanskje ikke helt å vandre rundt i skjærgården med høye hæler.

Likevel finnes det flust av muligheter til å få brukt de lekre sandalene, stilettene og sommerskoene (tenk byen, sommerfest, syden), og uansett om du foretrekker flate eller høye hæler, er det mye kult å ta av.

LES OGSÅ: Tilbehøret som redder feriegarderoben

Her er sommerskoene vi har mest lyst på akkurat nå:

 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer
 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Adéle Cappelen Blystads favoritter:NUDE FRA H&M: - Disse kjempesøte satengsandalene fra H&M er helt perfekte til en lekker sommerkjole og solbrune bein! I tillegg har de en god og stabil hæl, så det er null problem å danse natten lang, eller løpe rundt på gressplen, brostein og grus.
Pris: 399 kroner

BÅTSKO FRA URBANOUTFITTERS.COM: - Jeg har liksom ikke helt falt for den maritime trenden enda, men med disse skoene i imitert brunt skinn føler jeg at jeg også kan slenge meg litt på. De vil også se helt supre ut med olashorts, penshorts eller maxiskjørt, i tillegg har de lav, god såle, noe som passer perfekt til skjærgården og stranden.
Pris: Cirka 290 kroner (tips til flere kule seilersko finner du her!)

LES OGSÅ: Stinker sommersandalene? Gjør dette!

 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer
 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Cecilie Legangers favoritter:FJÆRPYNTET FRA ALDO: - Et par lave sandaler er et must i sommergarderoben, og er det beste jeg kan gå i når det er varmt. De er komfortable, og jeg kan like godt bruke dem til kjoler og skjørt, som til smale jeans og shorts. Disse er pyntet med fjær, helt i tråd med sesongens store trend, og de passer perfekt på festival.
Pris: 330 kroner

BALLERINA FRA VAGABOND: - Ingenting slår et par ballerinasko i god kvalitet. De kan brukes til alt, og er både feminine og rocka, samtidig som de er komfortable. Men jeg velger meg et par sko som er i skinn både utenpå og inni, så ikke føttene blir klamme.
Pris: 600 kroner

LES OGSÅ: Sommerens stiligste kilehæler

 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer
 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Linda Stølens favoritter:TOFARGET FRA LAREDOUTE.NO: - Disse skoene er bare helt nydelige! Og selv om leggene mine fortsatt er bleke tror jeg at det kan se fint ut med disse. Og så passer de både til bukser og skjørt.
Pris: 599 kroner

TRESKO FRA H&M: - Hennes & Mauritz har de fineste treskosandalene synes jeg! Helt overkommelige i pris er de også. Disse havner nok på mine føtter.
Pris: 299 kroner

LES OGSÅ: Er de nye skoene vonde og trange?

 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer
 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Tone Ra Pedersens favoritter:TREHÆLER FRA LILLEVINKEL.NO: - Trehæler er både trendy og passer til det aller, aller meste. Disse fra Emme Og er ikke for høye, har skinn mot foten - som gjør sandalen mer komfortabel, og har forholdsvis lav ankelrem som ikke forkorter beina.
Pris: 1298 kroner

GLADIATORSANDALER FRA ALDO: - Et par lave sandaler er også et must denne sommeren. Disse er enkle og svært anvendelige. Kan brukes både til kjoler, shorts og bukser. I love!
Pris: Sjekk Aldo-butikkene i Norge – ut fra amerikansk pris ca. 300 norske kroner.

LES OGSÅ: Sandalene vi vil ha nå!

 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer
 Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Tone Ruud Engens favoritter:SANDALETTER FRA NILSONSHOES.COM: - Disse sandalettene fra Nilson Shoes i lyst brunt skinn med trehæl er utrolig stilige. Perfekt både på jobb eller fest. Bruk de for eksempel til en maxikjole – rålekkert!
Pris: Sjekk Nilson-butikkene i Norge – ut fra svensk pris ca. 550 norske kroner.

BALLERINA FRA ELLOS.NO: - Jeg MÅ ha ballerinasko på sommeren. De passer både til en søt kjole eller til jeans. Med et par svarte er du helt safe, men jeg synes et par i leopardmønster pynter opp et antrekk mer. Løp og kjøp!
Pris: 199 kroner

LES OGSÅ: De lekreste sommerskoene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer