Sko

De perfekte vårskoene

Passer til alle olabuksene dine.

De perfekte vårskoene
Publisert
Sist oppdatert
Husker du den deilige følelsen fra barndommen, når det hadde blitt varmt nok i været til at snøen smeltet og asfalten ble tørr? Og gleden over at det endelig var lov å legge bort snøjoggere og cherroxer og løpe ut for å leke i bare joggeskoene?Søte og hippe

Nå er det ennå noen uker igjen før vinteren slipper taket, men inntil da kan vi la oss inspirere av stjernenes søte, avslappede og kule sneakers-stiler.Slik vil vi gå til våren:Smugtitt på vårmoten

Lurer du på hva som vil gjelde til våren, kan du se hvilke stiler motejournalistene har tro på framover. Venter du spent på vårmoten men frykter en kald vinter? Da er det godt å vite at Sesongens mest trendy stil vil holde deg god og varm.

Disse 13 skoene får oss til å drømme om vårsol og bar asfalt:Vårtrender for hud og hår

Her kan du se de fine sminketrendene som blir de gjeldende denne våren. Langt, kort eller halvlangt hår? Du finner de heteste hårtipsene her. Vi gleder oss til våren. Her er trendene som får oss til å vente utålmodig på våren.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer