Veske

De perfekte veskene du kan bruke både natt og dag

Her finner du noe til ethvert budsjett!

VESKEN: En liten veske som dette er et must i klesskapet - og det trenger nødvendigvis ikke være en Chanel. I bildekarusellen nederst finner du et stort utvalg av vesker i alle prisklasser. Foto: DPA
VESKEN: En liten veske som dette er et must i klesskapet - og det trenger nødvendigvis ikke være en Chanel. I bildekarusellen nederst finner du et stort utvalg av vesker i alle prisklasser. Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er alltid på jakt etter den perfekte lille vesken som har plass til alt det nødvendige: Litt sminke, lommeboken, telefonen, og hva enn det måtte være. Og det er vel ikke bare jeg som ikke har så lyst til å drasse rundt på en stor veske når det er så varmt ute? En liten veske kan fint brukes hele dagen, og den trenger heller ikke koste mye. Selvfølgelig finnes det vesker i en høyere prisklasse som vi bare drømmer om, men å finne den perfekte, lille vesken, trenger nødvendigvis ikke koste så mye.

Ønsker du en veske som passer til både det ene og det andre, bør du gå etter en ensfarget, enkel veske. Gjerne i sort - klassisk og tidløs. Dersom du allerede har en, eller to, av disse, kan det være lurt å se etter en veske som gjør litt mer ut av seg. Enten det er i form av detaljer eller farger. Vi har plukket ut et lite utvalg som både er enkle og detaljerte! Sjekk dem ut i bildekarusellen under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer