Idol

De ser ikke sånn ut lenger nå...

Sjekk stilforvandlingen til Idol-damene som ble superstjerner!

SJEKK STILEN - 10 ÅR ETTER: Margaret Berger, Gabrielle Leithaug og Tone Damli har alle forandret stilen sin radikalt siden disse bildene ble tatt på midten av 2000-tallet. Foto: All Over Press
SJEKK STILEN - 10 ÅR ETTER: Margaret Berger, Gabrielle Leithaug og Tone Damli har alle forandret stilen sin radikalt siden disse bildene ble tatt på midten av 2000-tallet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Siden det nå er 11 år siden TV 2s populære musikkprogram «Idol» hadde premiere, kan det være gøy å ta en liten titt tilbake i tid, og se hvordan stilen til de som senere ble store stjerner har utviklet seg.

Og nå som Gabrielle Leithaug (29) skal opptre på årets Nobels Fredpriskonsert 11. desember, for potensielt èn milliard TV-seere, er det ekstra stas med et lite tilbakeblikk.

For det var en ganske annen jente vi først ble kjent med under Idol-audition i 2003, enn electropopsangeren vi kjenner i dag, som står bak monsterhits som «Ring meg», som også ble nominert til Spellemannsprisen i kategorien «Årets hit» i 2011, og «Bordet».

Ville se helt «vanlig» ut

Gabrielle Leithaug har alltid hatt sin egen stil, og har ikke vært redd for å skille seg ut. Til KK har hun derimot fortalt at hun kjente sterkt på følelsen av annerledeshet, og drømte om å se helt «vanlig» ut, da hun var yngre.

– Jeg drømte om kommunefarget hår! Det eneste jeg ønsket var å være vanlig og normal. At jeg hadde rødt hår, var noe som satt veldig i meg, sier hun til bladet.

Likevel fant hun styrke i å ikke være som alle andre. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer