Regnjakke

De stiligste regnjakkene i butikk nå

Det er nesten litt trist, men disse jakkene vil få deg til å be om regnvær!

MOTERIKTIGE REGNJAKKER: Trodde du at regnjakkene kun var forbeholdt turer i skogen, vel da er det bare å tro om igjen! Finner du de riktige modellene kan de faktisk være med å løfte et antrekk. Foto: Rex Features
MOTERIKTIGE REGNJAKKER: Trodde du at regnjakkene kun var forbeholdt turer i skogen, vel da er det bare å tro om igjen! Finner du de riktige modellene kan de faktisk være med å løfte et antrekk. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om vi fremdeles niholder på sommeren, er det på tide å innse at den veldig snart ligger bak oss, og at tiden er inne for å forberede høstgarderoben. For skal vi tro på værmeldingene venter det en god del våte dager fremover, men det er ingen grunn til å fortvile. Er du en av dem som ber om at det skal slutte å dryppe? Vel da har du bare ikke funnet den perfekte regnjakken enda!

Du hørte oss; regnet må faktisk ikke være en stopper for stilen (Se bare på disse gummistøvlene - de kan til og med brettes sammen!). Tvert i mot kan den riktige regnjakken være med på å løfte antrekket ditt flere hakk. Velger du en «trench coat»-modell gir du looken et feminint og elegant preg - har den i tillegg knyting i livet er den vanskelig å skille fra de tidløse «trench coatene». Folk vil mest sannsynlig ikke legge merke til at du har på deg en regnjakke en gang. Velger du derimot en mer klassisk regnjakkemodell med knapper og hette, vil den gi antrekket ditt et mer hverdagslig og sporty preg. 

Syns du det likevel skriker for mye regnjakke, kan du for eksempel velge en jakke i sort lakk - som forresten er en av høstens viktigste trender! Den vil fungere mer som et statementplagg enn en regnjakke, og du vil føle deg mer moteriktig, samtidig som du fremdeles holder deg tørr. Kombiner den med et par hvite sneakers og favorittjeansen din (usikker på hvilken modell som passer deg best? Svaret finner du her!), og du har det perfekte hverdagsantrekket til høsten. Vil du derimot overaske og skille deg enda mer ut kan du bytte ut jakken med en lekker regnponcho!

Uavhengig av hvilken modell du velger er det viktigste du gjør og velge en du føler deg komfortabel i, og som du ikke kommer til å nøle med å slenge på deg når regnet bøtter ned. For vi vet alle hvor kjedelig det er å stå i gangen fullt påkledde og klare for å gå, helt til vi innser at regnjakken vi har (som vi er nødt til å trekke på oss når regner her til lands virkelig slår til) fremdeles aldri passer til det vi har på oss. For å gjøre jakten på din regnjakke-match har vi funnet 10 modeller som passer til det meste!

LES OGSÅ: Sminken som redder deg på de regntunge dagene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer