Redigere bilder:

De største redigeringstabbene fra 2017

Se hvilke stjerner som har blitt tuklet med, og hvem som har fikset litt på seg selv ...

FINN ÉN FEIL: Ser du noe som ikke stemmer helt ved dette bildet? Foto: Skjermdump fra Vogues Instagram
FINN ÉN FEIL: Ser du noe som ikke stemmer helt ved dette bildet? Foto: Skjermdump fra Vogues Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At bilder blir redigert er ingen nyhet. Farger blir sterkere, lys blir endret på og bakgrunner blir fjernet. Men når retusjeringen går utover farge på kropp, forstørrelse av kroppsdeler, forminskning av kroppsdeler, eller at ting rett og slett blir fjernet, er det ikke rart folk reagerer.

Dessverre har alt dette skjedd i 2017. Stjerner har blitt skuffet, men mange kjente kjendiser har visstnok hatt en finger med i spillet selv. På Instagram har flere av dem blitt fersket i å tukle med bilder. Deriblant Selena Gomez (25) og Kris Jenner (62). Emily Ratajkowski (26) derimot, la ut et bilde på Instagram i september hvor hun skriver at hun er ekstremt skuffet.

«Alle er unike og vakre på hver sin måte. Vi har alle usikkerheter - spesielt på det som skiller oss ut fra det typiske skjønnhetsidealet. Jeg, som så mange andre, prøver hver dag å jobbe med disse usikkerhetene. Jeg ble ekstremt skuffet over å se at leppene og brystene mine hadde blitt redigert i Photoshop til dette coveret. Jeg håper moteindustrien lærer seg til å slutte å tukle med ting som gjør oss unike og heller bruker tid på å feire individualitet.»

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer