Nettbutikker

De ti beste nettbutikkene for deg som elsker vintage!

Nettet er et skattekammer, vi tipser om hvor du kan finne vintage Balmain og Chanel.

De ti beste nettbutikkene for deg som elsker vintage!
Publisert
Sist oppdatert

STYLEmag har samlet et knippe nettbutikker hvor det er gode muligheter for å finne gull.

www.shrimptoncouture.com

Dette er nettsiden for ekte vintageentusiaster. Med plagg fra blant annet Balmain, Lanvin og YSL fra så tidlig som 1920-tallet, side om side med umerkete vintagefunn, er dette siden du skal besøke om du er på jakt etter det beste og mest unike innen vintage. Prisene er stive, men vel verdt det.

Dette er en canadisk nettside.

 

TIPS:

Samler du på gamle designerplagg kan det lønne seg å sjekke innom etter nye plagg minst én gang i uken. De beste funnene forsvinner fort! Man kan også følge nettsiden

på Twitter på @ShrimptonCouture.

 

www.vintagedesignerhandbagsonline.com

Med godt bevarte vesker fra blant annet Miu Miu, Chanel og Chloé, har denne nettsiden raskt blitt en av verdens beste og mest pålitelige nettsteder for kjøp av vintage designervesker. Siden distribuerer også vesker til noen av verdens beste vintagebutikker.

Dette er en britisk nettside.

TIPS:

På denne nettsiden finnes det en fin guide til hvordan man skiller en fake designerveske fra en ekte. Les, lær og bruk når du handler design på nett.

 

www.iblamelulu.dk

Denne nettsiden ble startet av en gruppe danske kvinner som jobber i motebransjen. Gjennom nettsiden selger de sine egne og andres velholdte plagg fra de største motehusene til en billig penge. Her finnes klær, sko, vesker og annet tilbehør fra blant annet Miu Miu, Burberry og Phillip Lim.

Dette er en dansk nettside.

TIPS:

Når du shopper hos I Blame Lulu og vil kjøpe et produkt, må du trykke på ”reserver”-knappen, og deretter vente på en mail fra nettsiden. Hvis du ikke bekrefter kjøpet via mail innen to dager, legges varen ut for salg igjen.

 

www.vestiairecollective.com

Denne franske nettsiden er et nettsamfunn hvor moteinteresserte samles for å selge og kjøpe produkter av hverandre. Her finner man plagg for kvinner, menn og barn fra eksklusive merker som Isabel Marant, Helmut Lang og Proenza Schouler.

Dette er en fransk nettside.

TIPS:

Last ned appen til Vestiaire Recollective, og kjøp, selg og følg med på kuppene fra din smarttelefon. Appen er enkel å bruke, og gjør det raskt å klikke hjem produkter på farten.

 

www.marketplace.asos.com

Asos er en av verdens største nettbutikker med et mangfoldig sortiment av klær og tilbehør fra merker som Current/Elliott, Moschino Cheap & Chic og Barbour, i tillegg til egendesignede klær fra Asos’ egne merker. Asos har også en egen vintage- og secondhand-butikk hvor kunder og fashioninteresserte kan legge ut egne plagg for salg og kjøpe av hverandre.

Dette er en britisk nettside.

TIPS:

De beste plaggene og bildene på Asos Marketplace blir lagt ut på ”The People’s Runway”, som er Asos’ blogg for det beste på Marketplace. På den måten får du markedsført det du selger samtidig som du får vist fram bilder av deg selv og din stil til tusenvis av andre fashioninteresserte.

 

www.wantedvintage.com

Wanted Vintage legger mye stolthet i sine unike, tidløse vintageplagg fra verdens mest respekterte Haute Couture-designere. Alle plaggene på denne siden er håndplukket ut ifra strenge kriterier i forhold til plaggenes materiale, stand og design. Her kan du finne kupp fra blant annet Valentino, Balenciaga og Missoni.

Dette er en israelsk nettside.

TIPS:

Wanted Vintage shipper gratis til hele verden, og garanterer rask levering og god service.  

 

www.bloppis.no

Bloppis er et nyoppstartet loppemarked på nett hvor moteinteresserte jenter kan gi bort, selge og kjøpe plagg og tilbehør av hverandre. Her finner du alt fra eksklusive designprodukter til high street-trendplagg. Også kjendisene og toppbloggerne har kastet seg på gjenbrukstrenden, og både Ulrikke Lund, Sara Strand og Kronprinsesse Mette Marit og har lagt ut plaggene sine for salg på Bloppis.

Dette er en norsk nettside.

TIPS:

For 25 kroner i måneden kan du selv drive din egen nettbutikk på Bloppis. Del din Bloppis på din blogg og Facebook for å få flere treff og salgsmuligheter.

 

www.finn.no

Dette er landets største markedsplass, og er Norges svar på eBay.com. Med over 300 000 annonser daglig, bruker stadig flere shoppere Finn når de er på jakt etter designervesker og andre klesskatter. Her kan du også finne vintageinteriør til å matche din vintagegarderobe.

Dette er en norsk nettside.

TIPS:

På Finn kan du sikre deg mot kjøp av falske varer, og er du i tvil, kan det lønne seg å bruke ”Kjøp sikkert”-funksjonen, hvor du som kjøper kan fryse pengene på en konto til du har mottatt og inspisert varen.

 

www.ebay.com

eBay er verdens største shoppingnettside, og her kan man finne det aller meste av både eksklusive og billige merker. Kvalitetene og prisene kan variere, men med riktig søking, kan man finne nye og vintage produkter fra alle designere til en god pris.

Dette er en amerikansk nettside.

TIPS:

Det florerer av useriøse selgere på eBay som selger falske designerprodukter. Sjekk alltid hvilken rangering selgeren har før du gjør et stort kjøp. Husk også å undersøke om selgeren sender til Norge.

 

www.nastygal.com

Dette er den ultimate shoppingportalen for den rocka og unike jenta som er på jakt etter ”one of a kind”-plagg. Her kan man finne band t-skjorter fra 80-tallet eller frynsekjoler brukt på Woodstock. Med et variert sortiment av secondhand-skatter, og nye plagg med vintage preg, er dette en nettside verdt et besøk.

Dette er en amerikansk nettside.

TIPS:

Når man shopper vintagevarer på Nastygal, kan varene ikke returneres om du skulle være misfornøyd. Pass derfor på at du er helt sikker før du klikker en vare hjem.

 

TIPS

Når du handler fra utenlandske nettsider kommer avgifter for frakt og toll i tillegg til varens pris. Derfor kan det lønne seg å gå sammen med noen venninner når man handler slik at produktene blir sendt samlet, og man kan spare penger på toll og frakt.

Denne saken er hentet fra STYLEmag #1.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer