Festmote

De ultimate festplaggene

Kjolene, skjørtene og jakkene som redder deg fra kleskriser i festsesongen.

FESTPLAGG: Klærne som redder deg fra kleskrisen, enten du skal på julebord, middag eller fest! Foto: Produsentene
FESTPLAGG: Klærne som redder deg fra kleskrisen, enten du skal på julebord, middag eller fest! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I november og desember er det som regel festligheter så godt som hver helg, og det kan til tider være vanskelig å vite hva man skal ha på seg.

Her er de ultimate kjolene, skjørtene og jakkene som redder hele antrekket!

LES OGSÅ: Slik pynter du opp hverdagsskjorta

Korte kjoler

Til fest fortrekker de fleste kjolelengder som stopper over kneet. Det du bør se etter for å få den rette festfølelsen, er metalliske overflater og paljetter. I førjulstiden er det også fint å velge en rød variant for å komme i skikkelig julestemning. Langermede kjoler er veldig elegante og passer perfekt til middagsselskaper.

Kjøpetips:


Lange kjoler

På julebord og mer formelle anledninger, er det fint med en lang kjole. For å ikke miste fasongen i de lange kjolene, er det beste å velge en kjole som er innsvinget i livet. Eller du kan gå for et belte i livet for samme effekt.

Kjøpetips:


LES OGSÅ: Julebordkjolene vi drømmer om

Jakke

En lekker jakke kan virkelig løfte hele antrekket, og funker like bra til bukse som til skjørt og kjoler. Om du skal ut på byen og ikke vil være for pyntet, er det fint med en statementjakke, en enkel topp og et par skinnbukser eller jeans. De enklere jakkene og blazerne er fine å ha over kjoler - perfekt om du føler deg for bar og ikke vil vise overarmene.

Kjøpetips:


Skjørt

Et pyntet skjørt kan være vel så fint som en kjole til fest. Kombiner skjørtet med en bluse om du vil være elegant eller med en mer rocka T-skjorte for en mer avslappet og kul stil. Blyantskjørtene fremhever formene dine, mens de med volum både kan skape illusjon om mer former og kamuflere formfulle hofter. Miniskjørtene gjøres mer tekkelige og riktige for sesongen med et par tette, sorte strømpebukser.

Kjøpetips:


LES OGSÅ: Tilbehøret som hever stilen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer