Artikkelen kan inneholde annonselenker

De virale hudpleieproduktene som er verdt pengene

Effektive favoritter for alle hudtyper.

HUDPLEIE: Lotion P50 er kanskje en av de mest kjente kultproduktene internasjonalt FOTO: @heltkrem.no
HUDPLEIE: Lotion P50 er kanskje en av de mest kjente kultproduktene internasjonalt FOTO: @heltkrem.no Vis mer
Publisert

Med kanaler som Tik Tok og Instagram ser vi at produkter trender raskere enn før. Allikevel er det noen som holder på statusen, og blir såkalte «kultprodukter» og ikke «one hit wonders». Det er ofte fordi formelen er god og passer for en bred målgruppe. Dette er noen av produktene som beholder sin popularitet, uavhengig av trender og nye produktlanseringer:

Garnier Micellar Cleansing Water er kanskje en av de første virale produktene. Både dette micellærvannet og Bioderma Sensibio H2O Micellar Water har fått kultstatus i hudpleieverden. Fordelen med micellærvann er at det er en kjapp og enkel måte å fjerne sminke på, og det er langt mer skånsomt mot huden enn sminkeservietter. Om man ikke bruker mye sminke kan man klare seg med kun micellærvann som rens, men bruker man mer sminke og er flink å repåføre solkrem gjennom dagen bør man bruke en oljebasert rens i tillegg til micellærvannet.

Denne oppsummeringen er ikke komplett uten CeraVe Hydrating Cleanser, som gikk viralt i 2021 og fikk en enorm popularitet. Såpass at produktet i flere måneder var utsolgt internasjonalt. Denne rensen er veldig mild og inneholder gode hudpleieingredienser som niacinamide, hyaluronsyre og ceramider. Formelen føles kremet og stripper ikke huden for fukt. Denne rensen passer for alle hudtyper, men de med fet eller kombinert hud kan med fordel velge en annen variant av denne rensen, som heter CeraVe SA Smoothing Cleanser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer