Høstmote

Deilige høstnyheter som er i butikk NÅ

Gjett om vi skal på shopping snarest!

KOM DEG PÅ SHOPPING: Vi skal unne oss et par høstnyheter nå, og sikler etter alt du finner lengre ned i saken. Så gjør som Pernille Teisbæk (avbildet) og ta med deg vesken på en shoppingrunde! Foto: Abaca
KOM DEG PÅ SHOPPING: Vi skal unne oss et par høstnyheter nå, og sikler etter alt du finner lengre ned i saken. Så gjør som Pernille Teisbæk (avbildet) og ta med deg vesken på en shoppingrunde! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

September er her, og det betyr at høsten er her! Og vi elsker høstklær! Endelig er det temperatur til at du ikke svetter i skinnjakka, du kan pakke deg inn i skjerf og store kåper, og du kan lete etter et par splitter nye boots! Det er nettopp det vi har gjort. Eller, rettelse: Vi har begynt å lete etter alt. Det er noe helt spesielt med høstmoten, og vi har gledet oss lenge til å ta en titt på hva som kommer i butikk i månedene framover. 

Og selv om de så smått begynte å få inn varer for noen uker siden, er det nå det virkelig begynner å fylle seg opp. Vi har falt pladask for hettegensertrenden som vi så overalt under moteuken i København, og har funnet den perfekte - du finner den i bildekollasjen under! I tillegg ser vi at det er en del plagg med blonder, og det blir vi heller aldri lei av. Og de trendy jeansene som vi selv har prøvd å klippe til - bare sjekk ut denne videoen - er det også masser av i butikk nå. Og du finner selvfølgelig et par boots, eller to, rett her under. God shopping!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer