Høst

Deilige plagg du kommer til å tilbringe høstferien i

Gode strikkaplagg, kasjmir og tjukke jakker - vi feirer den fantastiske høsten med superfine plagg!

VARME PLAGG: Høsten er her og mange er allerede på vei på hytta for en aldri så liten høstferie. Trenger du litt nytt til den kalde tida? Sjekk ut bildekollasjen lengre ned. Foto: Rex Features
VARME PLAGG: Høsten er her og mange er allerede på vei på hytta for en aldri så liten høstferie. Trenger du litt nytt til den kalde tida? Sjekk ut bildekollasjen lengre ned. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har virkelig gått fra stekende varme til bitende kulde. I Oslo har høsten ankommet for fullt, og selv om vi til tider fryser litt mer enn vi skulle håpe, elsker vi høsten. Det har alltid vært min favorittsesong, ikke bare på grunn av de fine fargene ute, men de fantastiske klærne som befinner seg i butikk og på nett. Dette året har vi blant annet falt pladask for klær i lakk, men når vi skal på hyttetur (som mange sikkert er på vei til akkurat nå), er det godt å ha på seg noe litt mer avslappet og komfortabelt. 

Som alltid leter vi etter den perfekte, rettelse; de perfekte, strikkagenserne, og vi har selvfølgelig funnet noen favoritter i år også. Det er også viktig å ha skaffe seg noen gode sko nå, og merkelig nok trenger vi en ny jakke nå også. Rart det der, si. I år har jeg planer om å bruke litt ekstra penger på klær i gode og deilig kvaliteter - gjerne kasjmir. Så enten det blir en genser, lue eller noe mer, så står det høyt på listen. Under finner du noen supergode høstplagg vi gleder oss til å ta i bruk!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer