Sommerklær

Deilige sommerklær til ethvert budsjett

Vi kommer til å bo i dette framover!

SOMMERKLÆR: Ofte er det ikke mer enn en lekker, hvit skjorte som skal til. Supermodell Helena Christensen har funnet en variant her som både har knyting og detaljer oventil. Vi elsker det! Sjekk ut flere lekre plagg i bildekarusellen nederst i saken. Foto: Splash News
SOMMERKLÆR: Ofte er det ikke mer enn en lekker, hvit skjorte som skal til. Supermodell Helena Christensen har funnet en variant her som både har knyting og detaljer oventil. Vi elsker det! Sjekk ut flere lekre plagg i bildekarusellen nederst i saken. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg erklærer herved at det er på høy tid at vi begynner å kjøpe inn nye plagg og nytt tilbehør til sommergarderoben! Litt formelt kanskje, men hvem føler seg vel ikke klare for å lete etter de lekre greskinspirerte kjolene, de kule sandalene, og smykkene som setter prikken over i-en? Det gjør i hvert fall jeg. Derfor har jeg samlet sammen en mengde sommerklær som er i butikk NÅ! 

For sommermånedene er rett rundt hjørnet, og selv om været her i kjære Norge er skiftende, er det nok flere som snart skal på en solfylt ferie, og da er det lurt å være klar med alt som skal pakkes i kofferten. Og mens vi er inne på kofferten - har du fått med deg denne SUPERSMARTE dingsen? Hvis du er redd for å miste alle disse lekre klærne (hvem er vel ikke det?), ja da bør du sjekke ut denne saken! Men nå, over til det vi er her for: Klærne. Under finner du både kjoler, sko, smykker, vesker, solbriller, hatter og shortser. Enjoy!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer