Henne

- Dekk til armene, Michelle!

De nakne armene ble for sterk kost.

FOR UFORMELT: Mange har reagert på kjolen Michelle Obama valgte å ha på seg da hun tok sitt første offisielle portrett-bilde i det hvite hus denne uken. Foto: All Over Press
FOR UFORMELT: Mange har reagert på kjolen Michelle Obama valgte å ha på seg da hun tok sitt første offisielle portrett-bilde i det hvite hus denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Michelle Obama har fått mye skryt for sin fasjonable stil, og mange mener hun kan bli den neste Jackie O. Motemagasinet Vogue fronter henne sågar på coveret denne måneden, og titulerer henne first lady of fashion.

Mange er også svært opptatt av 45-åringens veltrente armer, som hun pumper vekter med hver eneste morgen klokken 05.30.

Men ikke alle var like begeistret for den ermeløse kjolen hun hadde på seg da hun skulle ta sitt første offisielle portrett i the blue room i det hvite hus nylig, skriver Daily Mail.

Mange syntes stilen var for uformell og sommerlig for anledningen, med tanke på snøværet som har herjet i Washington den siste tiden.

Engasjerer folket

Til The Chicago Tribune har det stormet på med klager fra lesere den siste uken.

- En leser påpeker at det tross alt er vinter nå, og at ermeløse kjoler er helt feil i seriøse situasjoner, sier avisens motejournalist Wendy Donahue.

- Michelle får også kritikk for at hun tidvis bruker klær som tar bort fokuset på det som egentlig skjer i en gitt situasjon, legger hun til.

Insidere i kongressen i Washington skal også ha reagert, ifølge avisen.

- Ingen bruker ermeløse klær nå, det er jo midt på vinteren, de må fyre opp noe veldig for å holde varmen i det hvite hus for tiden, sier èn.

- Perfekt tilbehør

Men ingen skal beskylde førstedamen for ikke å ha sin egen stil.

- De bare armene hennes blir nesten en egen signatur. Og på mange måter er de det perfekte tilbehøret. De koster ingenting utenom kanskje et medlemskap på et treningssenter, fortsetter Donahue.

- Obamas motefilosofi er at man kler seg slik at man føler seg komfortabel, legger hun til.

- Valgte feil designer

Det er ikke første gang fru Obama får kritikk for sine klesvalg. Når alle øyne er rettet mot deg er jo det umulig å unngå, tross alt.

På den store innsettelsesdagen av presidenten fikk hun gjennomgå for valg av feil designer.

Da hadde hun på seg en gyllen og skimrende kjole og kappe skapt av den kubanskfødte designeren Isabel Toledo. Senere hadde hun på seg en ballkjole signert Jason Wu.

Ikke alle syntes at dette var smarte valg. Amnau Eele, medstifteren av The Black Artists Association, BAA, og tidligere modell for blant annet Yves Saint Laurent, Giorgio Armani og Bill Blass var en av dem som mente Michelle Obama burde vært mer bevisst på signaleffekten som ligger i klærne den nye førstedamen velger å ta på seg.

- Hvis du vil ha Isabel Toledo til å designe innsettelseskjolen, og Jason Wu til å lage ballkjolen, hvorfor ikke velge Kevan Hall, B. Michael, Stephen Burrows eller en annen svart designer til å designe noe også, spør Eele WWD.

- Hvorfor bar hun ikke noe av en svart designer? Dette var vårt øyeblikk, legger hun til.


BARE ARMER MICHELLES SIGNATUR?: Michelle Obama er ofte å se i ermeløse kjoler - her på kjøkkenet i det hvite hus før presidentparets aller første offisielle middag. Foto: All Over Press
BARE ARMER MICHELLES SIGNATUR?: Michelle Obama er ofte å se i ermeløse kjoler - her på kjøkkenet i det hvite hus før presidentparets aller første offisielle middag. Foto: All Over Press Vis mer
IKON: Michelle Obama kalles the first lady of fashion i siste utgave av motemagasinet Vogue. Foto: All Over Press
IKON: Michelle Obama kalles the first lady of fashion i siste utgave av motemagasinet Vogue. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer