Interiør

Dekorer hjemmet med kobber!

Kobber er et av sesongens mest spennende metaller på interiørfronten. Her er våre favoritter!

Dekorer hjemmet med kobber!
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Sjekk den New York-inspirerte Drammens-leiligheten

Dekorer hjemmet med kobber!

SHOP INTERIØRET: 1. Vase fra H&M, kr 69,50.  2. Taklampe fra Bloomingville, kr 1399.  3. Boks fra Georg Jensen, kr 1199.  4. Lysestake fra Hay, kr 179.  5. Vase fra Stelton/Illums, kr 599.  6. Blyantholder fra Ferm Living, kr 899.  7. Krus fra Ferm Living, kr 239.  8. Vegglampe fra Bloomingville, kr 699.  9. Kubbelys i kobber fra Nille, kr 29. Foto: Produsentene.

STILTIPS:

Det skal ikke så mye til for å gi hjemmet et lite ansiktsløft. Å bytte ut små detaljer og skape en rød tråd i interiøret gjennom rommene gir en helhetlig og oppdatert stil. Kobber er et av sesongens fineste metaller å dekorere hjemme med, og det finnes mye designinteriør og budsjettvennlige varianter av trenden å ta med hjem. Bytt ut den gamle taklampen over spisebordet med en variant i kobber, og sett frem lysestaker i kobber på stuebordet for å få stilen. Pyntegjenstander i kobber kan være med på å piffe opp lesekroken eller stuebordet, gjerne i kombinasjon med sølv og gull. Lag små stilleben med bøker, mønstrede puter og duftlys. Kobber passer godt til grått, sort og hvitt.

Les også: STYLEmag-blogger Line Langmo åpner dørene til sitt rocka og elegante hjem

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

 

AV NATHALIE HELGERUD

FOTO: BOLIA

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer