Interiør

Dekorer hjemmet med kobber!

Kobber er et av sesongens mest spennende metaller på interiørfronten. Her er våre favoritter!

Dekorer hjemmet med kobber!
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Sjekk den New York-inspirerte Drammens-leiligheten

SHOP INTERIØRET: 1. Vase fra H&M, kr 69,50.  2. Taklampe fra Bloomingville, kr 1399.  3. Boks fra Georg Jensen, kr 1199.  4. Lysestake fra Hay, kr 179.  5. Vase fra Stelton/Illums, kr 599.  6. Blyantholder fra Ferm Living, kr 899.  7. Krus fra Ferm Living, kr 239.  8. Vegglampe fra Bloomingville, kr 699.  9. Kubbelys i kobber fra Nille, kr 29. Foto: Produsentene.

STILTIPS:

Det skal ikke så mye til for å gi hjemmet et lite ansiktsløft. Å bytte ut små detaljer og skape en rød tråd i interiøret gjennom rommene gir en helhetlig og oppdatert stil. Kobber er et av sesongens fineste metaller å dekorere hjemme med, og det finnes mye designinteriør og budsjettvennlige varianter av trenden å ta med hjem. Bytt ut den gamle taklampen over spisebordet med en variant i kobber, og sett frem lysestaker i kobber på stuebordet for å få stilen. Pyntegjenstander i kobber kan være med på å piffe opp lesekroken eller stuebordet, gjerne i kombinasjon med sølv og gull. Lag små stilleben med bøker, mønstrede puter og duftlys. Kobber passer godt til grått, sort og hvitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer