Heidi Klum:

Deler sine beste skjønnhetstips

- Jeg kan ikke se meg selv i speilet og se på falske ting.

HEIDI KLUM: Supermodellen har noen gode skjønnhetstips på lur. Foto: NTB Scanpix
HEIDI KLUM: Supermodellen har noen gode skjønnhetstips på lur. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Supermodellen Heidi Klum (47) har vært i «gamet» lenge. Modellkarrieren til den tyske skjønnheten startet som 18-åring, og siden har det gått slag i slag.

I 1998 var hun på coveret av Sports Illustrated sin såkalte «swimsuit issue». Dette er en utgave svært mange modeller ønsker å være på coveret av, men Sports Illustrated har de siste årene fått kritikk for å ikke ha mangfold i bakhodet.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dét har de heldigvis gjort noe med, for nylig ble det kjent at den 23 år gamle modellen Valentina Sampaio skulle pryde forsiden. Hun er den første transpersonen som noensinne har dukket opp i badedraktnummeret. Les saken her!

- Jeg kan ikke se meg selv i speilet og se på falske ting

Men tilbake til Heidi Klum! I tillegg til å ha vært på forsiden av en rekke store utgaver, har den tyske modellen også vært en del av Victoria's Secret-englene.

Selv om Klum omtales som en supermodell, og fremdeles er blant verdens mest ettertraktede, har hun møtt mye motgang i sin karriere. Hun har blant annet fått høre at hun ikke passer som en catwalk-modell på grunn av høyden og vekten hennes.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det stemmer. I et intervju med Piers Morgan fra 2011 kommer det frem at Klum har fått beskjed om at hun ikke er tynn nok for visse designere. Er ikke det det villeste du noen gang har hørt? Det synes i hvert fall Morgan som mener det er farlig å gå ut og si noe sånt - spesielt når kvinner over hele verden sitter og ser på og tror de ikke er bra nok.

Det er Klum enig i.

Morgan spør også stjernen om hun noen gang har lagt seg under kniven, og til det spørsmålet er svaret nei. Han følger opp med å lure på om hun noen ganger kommer til å gjøre det, og til det svarer Klum at hun ikke kan svare på for hun vet ikke hva som skjer 20 år frem i tid.

«Jeg kan ikke se meg selv i speilet og se på falske ting», sier supermodellen.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Deler skjønnhetshemmeligheter

Nå har Klum gått mer og mer bort fra modellbransjen, og har blant annet jobbet mye som programleder. Hun gjorde stor suksess som dette i konkurranseprogrammet Project Runway, men hun har også vært å se som dommer i America's Got Talent i flere sesonger.

Det var Heidi Klum som ga norske Angelina Jordan gullknappen i dette programmet som sendte den unge sangeren videre til finalerundene.

FINALEKLAR: Norske Angelina Jordan imponerer stort i amerikanske «The Champions». Video: Angelina Jordan / NBC. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Siden Klum har tilbragt store deler av livet foran et kamera, kommer det ikke så en overraskelse at hun har vært opptatt av å ta vare på huden sin.

Og vi vil selvfølgelig vite hva skjønnhetsrutinen er til den flotte 47-åringen! Heldigvis har Klum delt hemmelighetene sine med WhoWhatWear.

1. Sunn fornuft

Som mange andre kjendiser, mottar 47-åringen flere produkter hun kan prøve, men likevel mener hun at det grunnleggende er viktigst. Med det mener hun at hun kan se på huden sin når hun har spist og drukket bra.

- Hvis du ser tørr ut og huden din er slapp, så har du ikke drukket nok vann. Bare se på deg selv, så vet du hva du skal gjøre.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

2. Viktigere med hva du putter i kroppen enn på den

I intervjuet forteller Klum at alt handler om mat for henne. «Du er hva du spiser», er det noe som heter, og det er noe hun har levd etter siden hun kom inn i bransjen i 1992. Hun bruker gjerne tid på å planlegge måltid slik at hun får i seg alt hun trenger.

3. Baby-sjampo som rens til ansiktet

Det er ikke slike at alle produkter vil fungere på alle. Vi har forskjellige hudtyper og vi reagerer helt forskjellig på produkter. Det understreker Klum når hun trekker frem neste skjønnhetstips.

- For en god stund siden dro jeg til en øyelege og de fortalte meg at jeg skulle vaske ansiktet mitt med baby-sjampo fra Johnson & Johnson. På denne måten kunne jeg virkelig få fjernet sminke uten at det irriterte huden min.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

4. Kokosnøttolje til alt

Når Heidi Klum drar på matbutikken, plukker hun ofte med seg kokosnøttolje. Dette bruker hun nemlig både i håret og på huden!

– Kokosolje er vegetabilsk olje som utvinnes av fruktkjøttet i kokosnøtten med hele 92 prosent mettet fett. God hud og helse er faktisk avhengig av stødige leveranser av både smarte og naturlige mettede fettsyrer, både enumettende og flerumettede, har hud- og kroppsterapeut Line Marie Krogsgård tidligere sagt til KK.

Ifølge henne er det likevel for lite forsket på kokosolje til å si hvilken effekt den faktisk har på huden vår.

– Men den gir fuktighet og lukter utrolig godt!

5. Less is more

Klum har plukket opp en rekke tips fra makeupartister etter mange år som modell og tv-stjerne. Hun vet akkurat hva hun skal gjøre når hun skal på innspilling, men hun vet også at denne sminken kanskje ikke passer til hverdags.

Så når 47-åringen skal sminke seg en dag hun ikke skal på tv, velger hun en hudkrem med litt farge i, maskara og blush.

6. Klemme kvise

Helt til slutt tipser Klum om hvordan man skal klemme en kvise! Mange tyr til fingrene når man skal gjøre dette, men modellen bruker knokene.

Det er en teknikk vi ikke har testet ut før og det er heller ikke en teknikk som ble nevnt av ekspertene da vi spurte dem om den beste måten å klemme en kvise på! Les saken her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer