Shopping

Den beste shoppingguiden i New York

I disse butikkene gjør du de beste kuppene i New York. Print ut og ta med deg på reisen!

SILJE I NEW YORK: KKs moteredaktør, Silje Pedersen, elsker New York. Her får du hennes beste shoppingtips fra motebyen! Foto: Sara Johannessen
SILJE I NEW YORK: KKs moteredaktør, Silje Pedersen, elsker New York. Her får du hennes beste shoppingtips fra motebyen! Foto: Sara Johannessen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Denne høsten kommer KK.no til å gi deg de beste shoppingtipsene fra storbyer verden over. Vi tar for oss kjente og kjære varemerker, rimeligere kjedebutikker og vintageskatter - så her bør det være noe for en hver smak!

Først ut er moteredaktør i KK, Silje Pedersen, med en av sine absolutte favoritterbyer; New York.

LES OGSÅ: Her er Maya Viks beste shoppingtips

- Jeg har vært i New York mange ganger ganger, så jeg begynner å kjenne byen og shoppingen godt. Jeg har flere favorittbutikker der, og håper alltid å rekke innom de fleste i løpet av oppholdet i byen, sier Silje.

Siljes blogg, www.blogg.kk.no, får du daglige oppdateringer og gode shoppingtips.

Den beste shoppingguiden i New York
Den beste shoppingguiden i New York
Den beste shoppingguiden i New York
Den beste shoppingguiden i New York
Den beste shoppingguiden i New York
Den beste shoppingguiden i New York

Her er butikkene jeg prioriterer når jeg er i New York:


Intermix
Velkommen til designerheaven! Her får du blant annet Rachel Zoe, Theysken’s Theory, YSL, Rag & Bone, Iro, Stella McCartney og mange flere designernavn. Dyrt, men så utrolig mye lekkert! Intermix har butikker flere steder i New York, prøv for eksempel
365 Bleecker Street New York.
Du kan også besøke www.intermixonline.com (ekstern lenke)

Saks Fifth Avenue
Et must for alle skoelskere på shopping i New York. Fashionistaer fra hele verden tar turen innom The Shoe Salong i 8. etasje, hvor du blant annet finner Christian Louboutin, Prada og Manholo Blahnik så langt øyet kan se.
611 5th Avenue New York

Store shoppinghus
Lite kan måle seg New Yorks shoppinghus Barney's, Henri Bendel og Bergdorf Goodman. Eksklusive designermerker som Balenciaga, Celiné og Proenza Schouler kan kjapt få kredittkortet til å løpe varmt. Om du trenger hjelp til innkjøpene, så har de fleste store shoppinghusene personlige shoppere som kan hjelpe deg med det meste.
Barney's 660 Madison Avenue
Henri Bendel 712 5th Avenue
Bergdorf Goodman 754 5th Avenue


Forever 21
Om du tåler høy musikk og partystemmning, så finner du ekstremt mange rimelig trendplagg på Forever 21. Billig, men kvaliteten er så som så. Den amerikanske billigkjeden har butikker over hele byen, men den største finner du på Times Square. Ta turen innom for rimeligere utgaver av de siste trendene inspirert av catwalken. Her finner du kjapt et helt antrekk til under 500 kr.
1540 Broadway, New York

Victoria's Secret
Det er nesten obligatorisk med et stopp hos den kjente amerikanske undertøyskjeden, Victoria's Secret. Benytt deg av de daglige tilbudene og shop lekkert undertøy og badetøy til en rimelig penge.
115 5th Avenue
Finn flere butikker på www.victoriassecret.com (ekstern lenke)

Theory
Gjør som fashionistaene og besøk en av Theory's mange butikker eller flaggskipbutikk på Gansevoort. Se etter chic og edgy minimalisme i form av merkene Theory, Theysken's Theory, og Helmut Lang.
40 Gansevoort st, New York eller 151 Spring Street, New York 10012

LES OGSÅ: Gatemote fra New York Fashion Week

Den beste shoppingguiden i New York
Den beste shoppingguiden i New York
Den beste shoppingguiden i New York

Vintage og secondhand


Michael’s
Vintagebutikk som rommer utrolig mange skatter. Her har jeg både shoppet ubrukte Christian Louboutin pumps til 1500 kroner og en vintage Chanel-shopper til 2000 kr. Utvalget er stort og eierne er superflinke til å gjøre et godt utvalg, så det er lettere for deg å lete. Godt utvalg av Chanel, Christian Louboutin, kashmir-gensere, partykjoler, smykker og mye, mye annet. Her gjemmer det seg mange skatter, så sørg for å lete godt!
1041 Madison Avenue, New York

Second Chance
Godt utvalg av designernavn som Chanel, Hermès, Missoni, Diane von Furstenberg og Louis Vuitton. Flotte smykker, skjerf og solbriller ligger på rad i de flotte glassmontrene.
155 Prince Street eller 1109 Lexington Avenue, New York

Ina
Hos Ina kan du gjøre et kupp på nesten ubrukte designermerker. Her leverer byens fashionistas inn sine pent brukte klær, som du kan kjøpe for en rimeligere penge. Se etter vesker fra Balenciagia, trenchcoats fra Burberry, sko fra Celiné, Prada og Maison Martin Margiela.
101 Thompson Street
Sjekk www.inanyc.com (ekstern lenke) for flere butikker

SILJE I NEW YORK: Silje Pedersen i New York. På shopping og jobb for KK og under New York Fashion Week nå i høst. Foto: Solveig Selj og Sara Johannessen
SILJE I NEW YORK: Silje Pedersen i New York. På shopping og jobb for KK og under New York Fashion Week nå i høst. Foto: Solveig Selj og Sara Johannessen Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer