Streetstyle

Den beste streetstyle-en fra New York Fashion Week

Det er ikke bare Kardashian-familien som fortjener oppmerksomhet!

HOT GATEMOTE: New Yorkerne har alltid vært flinke på å bare ha på seg akkurat det de har lyst til - og de digger vi. Vi elsker også håret på disse fantastiske damene! FANTASTISK. Foto: Rex Features
HOT GATEMOTE: New Yorkerne har alltid vært flinke på å bare ha på seg akkurat det de har lyst til - og de digger vi. Vi elsker også håret på disse fantastiske damene! FANTASTISK. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteukene i Oslo, Stockholm og København er forbi, og det betyr at de virkelig store er rett rundt hjørnet. New York Fashion Week begynte nemlig denne uken, og Kanye West kickstartet det hele med kolleksjonen sin Yeezy. Og som de ofte gjør, stjal Kardashian-familien oppmerksomheten nok en gang. Derfor er det på tide å vende fokuset mot noen av de mindre kjente. På gatene i New York finner man nemlig noen helt fantastiske antrekk under moteuken.

I bildekarusellen under finner du et utvalg fra gatemoten i The Big Apple. Når vi kikker gjennom streetstyle-bildene fra moteukene kan vi ofte se hvilke trender som er gjennomgående. Men det som er så morsomt med New York, er at det ofte er en utrolig miks av alt mulig! Det samme gjelder denne gangen, men vi kan se at 90-tallstrenden begynner å innta storbyen. I Skandinavia har hettegenseren funnet sin plass i motebildet igjen. Noe vi så under moteuken i København, men også under den norske moteukevarianten Oslo Runway.  du sjekke ut denne saken fra norske Oslo Runway. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer