Veronica B. Vallenes Foto: Indigitalimages
byTimo Foto: Per Ervland
Johnny Love Foto: Indigitalimages

Oslo Runway

Den BESTE visningen under Oslo Runway - se Darja Baranniks favoritter!

Én skilte seg klart ut, ifølge moteeksperten.

Tirsdag var det klart for andre runde av Norges nye moteuke: Oslo Runway. Totalt 11 norske merker skal over to dager vise frem sitt design i Den Norske Operaen. Første rad er ikke lenger bare smekkfull av kjendiser, men nå er det medie- og pressebransjen som er første prioritet hos arrangørene. 

Se bilder fra første visning - Moods of Norway - her!

Champagnen er byttet ut med vann, visningene starter presis og pressevegg er ikke-eksisterende. Sistenevnte kan indikere at arrangørene ønsker at fokuset flyttes bort fra hva gjestene har på seg, til hva som faktisk vises på catwalken. 

Første dag ble vel gjennomført: Moods of Norway åpnet moteuken med sin sommerkolleksjon i Foajeen tirsdag formiddag, etterfulgt av høstkolleksjonene til Veronica B. Vallenes, Johnny Love og byTiMo, som avsluttet dagens program. 

Jeg har sett alle visningene og gjort opp min mening. Veronica B. Vallenes hadde dagens beste kolleksjon med tidløse og klassiske plagg, interessante elementer som plissé, lag-på-lag og materialer i skinn, ull og silke gjorde kolleksjonen fullkommen. 

Det er verdt å merke seg at Vallenes, som i en årrekke har vært en del av moteuken i København, velger å vende snuten hjem til Norge for å presentere sitt design. Jeg krysser fingrene for vår nye arene, og håper vi med tiden kan tiltrekke oss internasjonale designere og presse. 

Veronica B. Vallenes mottar applaus fra gjestene Foto: Indigitalimages
Foto: Indigitalimages
Foto: Indigitalimages
Foto: Indigitalimages
Foto: Indigitalimages
Foto: Indigitalimages
Foto: Indigitalimages
Foto: Indigitalimages
Foto: Indigitalimages
Foto: Indigitalimages

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: