Veske

Den bittelille skuldervesken er tilbake

En av vårens hotteste vesker.

SKULDERVESKEN: Den lille vesken med skulderrem er tilbake for fullt! Kjøpsinfo og flere fine vesker finner du i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsentene
SKULDERVESKEN: Den lille vesken med skulderrem er tilbake for fullt! Kjøpsinfo og flere fine vesker finner du i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Veskene har lenge vært store, men nå er det altså de små modellene som dominerer motebildet.

KK.no har tidligere skrevet om minivesken – vårens nye og mest populære veskestørrelse. Og nå er også den lille skuldervesken tilbake for fullt!

LES OGSÅ: Dette sier vesken din om deg

Endelig tilbake

Som nevnt, har det lenge vært fokus på store vesker. Og de fleste av oss kan vel kjenne seg igjen i at vi fyller vesken – uansett størrelse? På den måten er den lille skuldervesken utrolig kjekk.

Det er begrenset hva du får plass til, og dermed slipper du å lete deg i hjel etter lommeboka og du unngår også å bære altfor tungt.

Slik bærer du vesken

Vesken kan både henge fra den ene skulderen eller bæres diagonalt. Uansett så har du begge hendene fri. Perfekt på shoppingturen og på byen!

SKULDERVESKE + HANNELI = SANT: Det norske stilikonet, Hanneli Mustaparta, spriter gjerne opp sine antrekk med en skulderveske.  Foto: All Over Press
SKULDERVESKE + HANNELI = SANT: Det norske stilikonet, Hanneli Mustaparta, spriter gjerne opp sine antrekk med en skulderveske. Foto: All Over Press Vis mer

Hannelis favoritt

Moteikon og blogger Hanneli Mustaparta har lagt sin elsk på den lekre skuldervesken.

Hannelis vesker kommer fra luksusmerker som Valentino, Mulberry og The Row, men du kan selvfølgelig også finne budsjettvarianter som er superfine. I bildekarusellen under finner du vesker i alle prisklasser.

KjøpetipsLES OGSÅ: Victoria Beckhams vesker selger som varmt hvetebrød

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer