Zara

Den ene er fra Gucci, den andre er fra Zara - ser du forskjell?

Prisforskjellen er i hvert fall enorm!

BILLIG VS DYR: Hælene til venstre er fra Zara og koster kroner 799. Hælene til høyre er fra Gucci og koster kroner 8472. Det utgjør en prisforskjell på kroner 7673. Foto: Produsentene
BILLIG VS DYR: Hælene til venstre er fra Zara og koster kroner 799. Hælene til høyre er fra Gucci og koster kroner 8472. Det utgjør en prisforskjell på kroner 7673. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi absolutt bare ELSKER når vi kan gjøre et kupp (eller to). Og de kuppene vi liker bedre enn andre, er når vi finner en veske som nesten er identisk (!) designervesken (til 18.000 kroner), som vi har siklet etter i evig tid. Da vi kom over disse skoene fra Zara (se bilde over), fikk vi hakeslepp. Se, så like de er trendskoene til Gucci! Under finner du tre kopier av den superpopulære vesken til Chloe - Drew Bag - til en langt hyggeligere pris. I dag kan du altså gjøre en rekke knallkupp!

Den ene er fra Gucci, den andre er fra Zara - ser du forskjell?

Blå veske fra asos.com, kr 577. Blå veske fra Chloé via Mytheresa.com, kr 12.900. Prisforskjell på veskene: kroner 12.323. Rosa og vinrød veske fra asos.com, kr 577. Rosa veske fra Chloé via Mytheresa.com, kr 13.500. Prisforskjell: kroner 12.923. Beige og brun veske fra asos.com, kr 577. Patchwork-veske fra Chloé via Mytheresa.com, kr 16.900. Prisforskjell: kroner 16.323.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer