Bli Ny Med Kk

Den fødte modell

Guro (35) gikk ned tre klesstørrelser og trengte hjelp til å finne stilen. Det ble en enkel jobb for KK.

Svarte bukser (kr 1100, Acne/Designers), svart belte (kr 200, Cubus), smykke (kr 900, A&C), liten og nett veske (kr 260, Accessorize) og stripete topp (kr 150, Saint&Mortails/Denim Gallery).
Svarte bukser (kr 1100, Acne/Designers), svart belte (kr 200, Cubus), smykke (kr 900, A&C), liten og nett veske (kr 260, Accessorize) og stripete topp (kr 150, Saint&Mortails/Denim Gallery). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Hår og makeup: Helge Borgen. Styling: Mailinn Ingebretsen. Takk til Beths Beauty på Frogner i Oslo.)


PERSONLIGE DATA
Navn: Guro Lekanger
Alder: 35
Bosted: Brandbu
Sivilstatus: Gift, tre barn – to gutter på 13 og 9 år, og en jente på 6
Yrke: Sykepleier
Høyde: 171 cm
Størrelse: 38/40

De siste 13 årene har jeg hatt det travelt med å få barn, studere, jobbe og etablere et hjem. Da sier det seg selv at jeg ikke har fått så veldig mye tid til meg selv, skrev Guro til KK. – Plutselig var jeg blitt 35 år. Jeg har begynt å se på meg selv med litt mer kritiske øyne, og føler at jeg er i en slags stilkrise. Jeg vet ikke helt hva slags stil jeg ønsker å ha. I tillegg har jeg gått ned tre klesstørrelser etter slanking, og vil gjerne ha noen tips før jeg går til innkjøp av ny garderobe. Guro er enhver stylists drøm. Hun er smilende positiv til alt som skjer, kommenterer begeistret sminken og alle de ulike klærne hun må prøve før stylisten blir helt fornøyd. Selv når det lange blonde håret faller for saksen er smilet like bredt. Heldigvis blir hun aldeles nydelig, og framkaller begeistrede utrop hos alle involverte. – Jeg var litt nervøs da hestehalen ble klippet, innrømmer Guro. – Men det er jo ingen vits å bli ny hvis man ikke er åpen for forandringer.

HÅRTIPS
Helge vil ikke forandre hårfargen til Guro. – Jeg har nesten aldri sett noen med så vakker, naturlig blondfarge, sier han. Men Guro får en glansvask for å framheve den flotte, varme blonde nyansen hun har fra naturens side. Guros hår var litt slitt i tuppene og manglet fasong. Vi ga henne derfor en kortere, mer trendy bobklipp, som hun kler fantastisk godt. Hun ser yngre og mer typete ut, og frisyren er tøff, samtidig som den er feminin og klassisk.

KLESTIPS
Guro har en flott kropp med fin fasong, og det skal hun ikke være redd for å vise. Hun kan med fordel velge plagg med en fasong som framhever dette. Belte i livet er også fint til Guro. Hun har også lange, slanke bein, noe som kommer fint fram hvis hun velger plagg som smale jeans, eller sigarettbukser. Guro kler de fleste farger, men i sommerhalvåret kan hun gjerne satse på klare, sterke farger som rødt, gult eller klassisk svart og hvitt. Smykker, sko og belter er en fin måte å skape variasjon i garderoben på, og kan være med på å gi gamle klær nytt liv.

SMINKETIPS
Guro har en frisk og fin hudtone, og det er ingen vits å dekke den til med en tung foundation. Hun har også nydelige fregner, som absolutt ikke må skjules. Derfor bør hun velge en lett og transparent foundation, som ikke dekker, bare jevner hudtonen. For å matte ned blanke partier kan hun bruke et transparent pudder. Øynene er sminket i sjampanjefarge og dyp grønt, farger som er nydelige til Guros sarte hud. Klassisk svart eyeliner og svart maskara intensiverer blikket. Brynene er nappet og formet med en grå øyebrynsskygge. Kinnene er sminket med en dus, rosa rouge og leppene med en lett karamellrosa gloss.

FØR: Guro har en vakker, naturlig blondfarge og får kun en glansvask.
FØR: Guro har en vakker, naturlig blondfarge og får kun en glansvask. Vis mer
ETTER: Da jeg kom hjem igjen til Brandbu, var det nesten ingen som kjente meg igjen, sier Guro.
ETTER: Da jeg kom hjem igjen til Brandbu, var det nesten ingen som kjente meg igjen, sier Guro. Vis mer
Svart paljettveske til festlige anledninger (kr 330, Accessorize).
Svart paljettveske til festlige anledninger (kr 330, Accessorize). Vis mer
Blomstrete kjole (kr 1200, Marlene Birger/Høyer), brune sko (kr 450, Roots), brunt belte (kr 170, Cubus) og armbånd i sett (kr 800 for 5 stk., Marlene Birger/Høyer).
Blomstrete kjole (kr 1200, Marlene Birger/Høyer), brune sko (kr 450, Roots), brunt belte (kr 170, Cubus) og armbånd i sett (kr 800 for 5 stk., Marlene Birger/Høyer). Vis mer
Gul bluse (kr 300, Red Label/Denim Gallery), hvit bukse (kr 400, Whyre/Denim Gallery), rødt lakkbelte (kr 150, Georgi), hvitt armbånd (kr 65, Accessorize), røde lakksko (kr 600, Bianco), hvit skinnveske (kr 260, Accessorize) og plastsmykke (kr 130, Accessorize).
Gul bluse (kr 300, Red Label/Denim Gallery), hvit bukse (kr 400, Whyre/Denim Gallery), rødt lakkbelte (kr 150, Georgi), hvitt armbånd (kr 65, Accessorize), røde lakksko (kr 600, Bianco), hvit skinnveske (kr 260, Accessorize) og plastsmykke (kr 130, Accessorize). Vis mer
Sommergul topp med blomster, en perfekt farge til Guro i sommer (kr 500, Odd Molly).
Sommergul topp med blomster, en perfekt farge til Guro i sommer (kr 500, Odd Molly). Vis mer
Flate ballerinasko er kjemepfint både til bukser og kjoler. Dessuten er de utrolig behageglige å gå i (kr 300, La Redoute).
Flate ballerinasko er kjemepfint både til bukser og kjoler. Dessuten er de utrolig behageglige å gå i (kr 300, La Redoute). Vis mer
Tøft skjerf med dødninghoder (kr 80, Glitter).
Tøft skjerf med dødninghoder (kr 80, Glitter). Vis mer
Kjede med store, svarte perler er tøft både til enkle jeans eller en litt mer pyntet kjole (kr 105, Accessorize).
Kjede med store, svarte perler er tøft både til enkle jeans eller en litt mer pyntet kjole (kr 105, Accessorize). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer