Vesker

Den heteste vesketrenden nå

Veskene skal ha vintagefølelse.

TILBAKE TIL FREMTIDEN: Vi lar oss inspirere av fortiden på veskefronten denne sesongen. Mer info om priser og produsenter finner du i bildeserien lenger ned i saken. Foto: Produsentene
TILBAKE TIL FREMTIDEN: Vi lar oss inspirere av fortiden på veskefronten denne sesongen. Mer info om priser og produsenter finner du i bildeserien lenger ned i saken. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi har latt oss inspirere av fortiden en stund nå. Stiler og trender vender tilbake i sykluser som stadig blir kortere.

LES OGSÅ: Veska hun nekter å kaste

Det siste halvåret er det 50-tallet som har vært i fokus. Feminine kjoler med smale midjer og god vidde i skjørtet har akommpagnert sukessen til TV-serien Mad Men, og spisse tupper, tuppert hår og søte cardigans er tilbake.

Det samme gjelder på veskefronten.

Eller let på mormors loft...

Sesongens stilige vesker har en touch av fordums tider over seg. Kanskje har de en form eller et materiale som minner oss om 50- eller 60-tallet, eller finish og overflate er rustikk og brukt, slik at de faktisk kan gå for å være ekte vintage.

Selvsagt kan du ta en titt på mormors loft for å se om du finner ekte vare. Men har du ikke den muligheten, kan du kanskje vurdere en av våre favoritter fra bildeserien under:

Slik styler du

Mange av veskene i bildeserien passer perfekt til sesongens julebordkjoler. Ønsker du en stilsikker kveld kan du for eksempel gå for en liten sort kjole. Den slår aldri feil! Kombiner den med en smal clutchveske, spisse sko og knallrøde lepper.

LES OGSÅ: Én kjole - fem anledninger

På kontoret kan en av de retroinspirerte skulderveskene bli superfine sammen med et blyantsmalt skjørt, enkle pumps og en innsvingt jakke som får frem midjen.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer