Sminkeguide

Den hotteste sminken til julebordet

Dette øyeskyggetrikset må du prøve - superenkelt og lekkert.

METALLISK: Metallisk skygge i øyekroken er en stor trend denne partysesongen. Her ser du looken fra visningene til motehusene Chloés (tv) og Issey Miyake (th).   Foto: Mac Cosmetics
METALLISK: Metallisk skygge i øyekroken er en stor trend denne partysesongen. Her ser du looken fra visningene til motehusene Chloés (tv) og Issey Miyake (th). Foto: Mac Cosmetics Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Julebordsesongen er i full gang, noe som betyr at det er på tide å finne frem partykjolen, de skyhøye pumpsene og hele ditt artilleri av festsminke igjen. 

Og dersom du er en av dem som bestandig får dårlig tid før du skal på fest, eller som sliter med å få øyeskyggen til å se pen ut - da er sesongens partylook nummer én helt klart noe for deg. 

LES OGSÅ: Slik får du øyeskygge til å vare hele dagen

Metallisk i øyekroken

Ifølge Tone Vid Skipá, som er skjønnhetsansvarlig i KK, HENNE og STYLEmag, samt makeupartist, er nemlig metallisk sminke det hotteste akkurat nå. 

Men (og dette er det geniale), du trenger ikke legge metallisk farge over hele øyelokket ditt. Trikset her er nemlig å bare ha litt i øyekroken!

- Denne looken er superenkel, sexy og glamorøs, pluss at det er ekstremt vanskelig å gjøre feil. Det er rett og slett en perfekt look for deg med dårlig tid, eller som sliter med å legge øyeskyggen, forklarer hun: 

- Alt du trenger er litt skimmer, eller en metallisk øyeskygge og fingertuppen din. Så bruker du rett og slett fingeren til å legge fargen der du ønsker å ha den. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer