Den Lille Sorte

Den lille sorte på 7 forskjellige måter

Her finner du den lille sorte i syv forskjellige varianter!

DEN LILLE SORTE: Dette plagget er supersmart og kan styles på så mange måter. Foto: Nathaliehelgerud.com, Darjabarannik.com
DEN LILLE SORTE: Dette plagget er supersmart og kan styles på så mange måter. Foto: Nathaliehelgerud.com, Darjabarannik.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 1926 introduserte Coco Chanel verden for en kjole som kom til å bli et av tidenes mest ikoniske plagg. Den lille sorte beskrives ofte som plagget som bare henge i klesskapet ditt. For hvor ofte skjer det ikke at du blir stående i et hav av klær - og du bare har ingenting å ha på deg? Den lille sorte skal ha den funksjonen at du alltid skal kunne «slenge den på deg» og føle deg vel.

Bruk derfor litt tid når du skal finne den perfekte, sorte kjolen. Det er ingen fasitsvar på akkurat hvordan den skal se ut. Vi har alle forskjellig stil, så finn en du vet du kommer til å kunne bruke i lang tid framover. Men et godt tips er å begynne med noe av den enklere sorten. En omslagskjole er et godt valg i dette tilfellet da den kan brukes i alle anledninger, og er flatterende på alle kropper!

LES OGSÅ: Vi har satt sammen de ultimate festantrekkene

Slik bruker du den

Noen foretrekker en kjole med det lille ekstra, og det kan selvfølgelig den lille sorte ha også. Men, en enkel, sort kjole kan styles på utallige måter, og er derfor alltid lur å ha i klesskapet. Du kan til og med bruke kjolen over en høyhalset genser! Har du en enkel, sort kjole med tynne stropper kan den fint kombineres med en tynn høyhalset genser. Du kan se hvordan KK.no-blogger Darja Barannik har stylet sin øverst i saken!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.