Den Lille Sorte

Den lille sorte på 7 forskjellige måter

Her finner du den lille sorte i syv forskjellige varianter!

DEN LILLE SORTE: Dette plagget er supersmart og kan styles på så mange måter. Foto: Nathaliehelgerud.com, Darjabarannik.com
DEN LILLE SORTE: Dette plagget er supersmart og kan styles på så mange måter. Foto: Nathaliehelgerud.com, Darjabarannik.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 1926 introduserte Coco Chanel verden for en kjole som kom til å bli et av tidenes mest ikoniske plagg. Den lille sorte beskrives ofte som plagget som bare henge i klesskapet ditt. For hvor ofte skjer det ikke at du blir stående i et hav av klær - og du bare har ingenting å ha på deg? Den lille sorte skal ha den funksjonen at du alltid skal kunne «slenge den på deg» og føle deg vel.

Bruk derfor litt tid når du skal finne den perfekte, sorte kjolen. Det er ingen fasitsvar på akkurat hvordan den skal se ut. Vi har alle forskjellig stil, så finn en du vet du kommer til å kunne bruke i lang tid framover. Men et godt tips er å begynne med noe av den enklere sorten. En omslagskjole er et godt valg i dette tilfellet da den kan brukes i alle anledninger, og er flatterende på alle kropper!

LES OGSÅ: Vi har satt sammen de ultimate festantrekkene

Slik bruker du den

Noen foretrekker en kjole med det lille ekstra, og det kan selvfølgelig den lille sorte ha også. Men, en enkel, sort kjole kan styles på utallige måter, og er derfor alltid lur å ha i klesskapet. Du kan til og med bruke kjolen over en høyhalset genser! Har du en enkel, sort kjole med tynne stropper kan den fint kombineres med en tynn høyhalset genser. Du kan se hvordan KK.no-blogger Darja Barannik har stylet sin øverst i saken!

Men, hvis den enkle varianten ikke er noe for deg, er det selvfølgelig alle muligheter for å gå for en med litt mer detaljer! Og det er jo ingen grunn til å ikke ha to eller tre sorte kjoler hengende i klesskapet? Under har vi funnet frem sju forskjellige varianter av den lille sorte. Går du for den klassiske stilen? En partyvariant? Eller de med fine detaljer som blonder, off-the-shoulder, eller interessante skjæringer?

Og ikke glem at når sommeren kommer kan du fint gjøre som stylist Nathalie Helgerud (se bilde øverst) å bruke festkjolen sammen med et par sneakers! Ønsker du å gjøre antrekket mer pyntet kan du velge et par sorte pumps. Kjolen i seg selv gjør så mye ut av seg at du ikke trenger stort mer! 

LES OGSÅ: Kate Winslet avslører sin største klestabbe

Vi gjør oppmerksom på at Darja Baranniks blogg har et annonsesamarbeid med Aller Media-eide AdLink. Aller Media eier også KK.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer