Peter Dundas:

Den norske stjernedesigneren viste frem sønnen (3 mnd) på catwalken

«Pappaen var mer nervøs enn sønnen».

STJERNESKRYT: Den norske designeren Peter Dundas fikk skryt av Anna Wintour for visningen under moteuka i New York. FOTO: NTB
STJERNESKRYT: Den norske designeren Peter Dundas fikk skryt av Anna Wintour for visningen under moteuka i New York. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Norske Peter Dundas er et kjent navn i den internasjonale moteverdenen.

Nordmannen har vært sjefsdesigner for luksusmerker som Emilio Pucci og Roberto Cavalli, før han i 2017 startet sitt eget motemerke, Dundas World. Siden den gang har han kledd opp superstjerner som Beyoncé, Ciara, Rita Ora og Hailey Bieber.

Nå er han aktuell med en samarbeidskolleksjon med den amerikanske online motegiganten Revolve. Den viste han frem under New York Fashion Week rett før helgen.

KLARE FOR VISNING: Peter Dundas sammen med partneren Evangelo Bousis. FOTO: NTB
KLARE FOR VISNING: Peter Dundas sammen med partneren Evangelo Bousis. FOTO: NTB Vis mer

På første rad satt stjerner som Alessandra Ambrosio og Emily Ratajkowski. Også Vogue-sjef Anna Wintour hadde tatt turen for å se på nordmannens samarbeidskolleksjon.

Emily Ratajkowski var på plass under Peter Dundas sin visning. FOTO: NTB
Emily Ratajkowski var på plass under Peter Dundas sin visning. FOTO: NTB Vis mer
Carine Roitfeld kom for å vise sin støtte. FOTO: NTB
Carine Roitfeld kom for å vise sin støtte. FOTO: NTB Vis mer
Også den amerikanske tv-personligheten La La Anthony satt på første rad. FOTO: NTB
Også den amerikanske tv-personligheten La La Anthony satt på første rad. FOTO: NTB Vis mer
Supermodell Elsa Hosk er en god venninne av nordmannen. FOTO: NTB
Supermodell Elsa Hosk er en god venninne av nordmannen. FOTO: NTB Vis mer

Nordmannen takket Wintour personlig, og i caption til et bilde av de to som han delte på sin Instagram-profil skriver han:

«Takk, Anna for at du støtter og tror på meg. Vi sees på Met-gallaen», med henvisningen til gallaen som går av stabelen natt til mandag neste uke.

Vogue mener forøvrig at kolleksjonen er «minst like sexy og selvsikker som det han [Dundas] gjør for rød løper og på scenen».

Da Dundas entret catwalken for å høste applaus avslutningsvis gjorde han det med sin lille sønn – tre måneder gamle Alexios Peter Bousis-Dundas – på armen.

Nordmannen postet selv et bilde av de to, anført av supermodell Imaan Hammam, på Instagram. I caption til bildet skriver han:

«Mine damer og herrer. For fire dager siden møtte Alexios motefamilien i New York. Tusen takk Imaan Hammam for at du ble med å bukke med pappaen som var mer nervøs enn sønnen».

Flere av Dundas' venner og kollegaer har kommentert innlegget. Den svenske supermodellen Elsa Hosk, som nylig selv ble mor, legger igjen en gråte-emoji og et hjerte mens Imaan Hammam skriver:

«Dette var det søteste øyeblikket noensinne. Jeg elsker deg».

I juni delte nordmannen og partneren Evangelo Bousis gladnyheten om de to var blitt foreldre til en liten gutt. Paret, som er bosatt i Los Angeles, benyttet anledningen til å hylle blant andre surrogatmoren.

Se visningen her:

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer