Never Denim

Den nye kolleksjonen til Never Denim kommer i fire omganger - se alle plaggene her!

Hva syns du om den nye kolleksjonen?

Publisert
Sist oppdatert

I løpet av den siste tiden har vi tatt en titt på de nye vårkolleksjonene kjedebutikkene kommer med i nærmeste fremtid. Men så er det jo slik at de vanligvis ikke slipper alt med en gang. Kolleksjonene kommer ofte i puljer, så derfor kan mange fort bli litt skuffet når de ikke finner plagget de har forelsket seg helt i samme dag deler av kolleksjonen kommer ut. 

Nå har Bik Boks underlinje Never Denim sluppet bildene av sin nye kolleksjon - og de kan du få se her! Det kule merket har denne gangen hatt japanske hager som inspirasjonskilde for vår/sommer-kolleksjonen 2016. Klærne vil komme i fire omganger, og under kan du se alt sammen delt opp i fire bildekaruseller etter når klærne kommer i butikk. Første slipp er fra uke 5, så kommer neste i uke 10, nummer tre i uke 15, og den siste delen av kolleksjonen slippes i uke 20. Så ta en titt på kolleksjonen og se om du finner noen nye vårfavoritter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer