Hår:

Den perfekte hestehalen

Hestehale er frisyren som passer til absolutt alle anledninger.

Den perfekte hestehalen
Publisert
Sist oppdatert

Den funker like godt for de med kortere hår som de med langt, og det beste av alt er at den er perfekt når manken ikke er helt nyvasket.

Hestehalen holder håret langt unna ansiktet og er ideell til trening. Men den funker også når man skal pynte seg. Personlig elsker jeg en oppgradert hestehale når jeg skal ut eller i en finere middag. Det er rett og slett min favoritt!

Selv om hestehalen er en favoritt, kan den fort bli litt kjedelig. Her har jeg samlet mine beste tips og triks for å gjøre en hvilken som helst hestehale til en skikkelig showstopper.

Du trenger selvsagt ikke å gjøre alt dette hver gang, men la deg inspirere til å bruke et par minutter ekstra for å ta hestehalen til et nytt nivå!

Før
Før Vis mer
Etter
Etter Vis mer

Slik gjør du:

1. Klargjør håret. Finn fram børsten din, og gre håret fritt for floker.
1. Klargjør håret. Finn fram børsten din, og gre håret fritt for floker. Vis mer
2. Del av håret ved tinningen, og fest håret på toppen av hodet med en klype.
2. Del av håret ved tinningen, og fest håret på toppen av hodet med en klype. Vis mer
3. Lag en stram hestehale med håret som fortsatt henger ned. Høyden på strikken vil bli høyden på den ferdige hestehalen. Test gjerne ulike plasseringer. En høy hestehale oppleves mer sporty, mens en lavere hestehale vil bli med klassisk. Tips! Bøy hodet litt bakover når du tar i strikken. Da får du et stramt og ryddig resultat.
3. Lag en stram hestehale med håret som fortsatt henger ned. Høyden på strikken vil bli høyden på den ferdige hestehalen. Test gjerne ulike plasseringer. En høy hestehale oppleves mer sporty, mens en lavere hestehale vil bli med klassisk. Tips! Bøy hodet litt bakover når du tar i strikken. Da får du et stramt og ryddig resultat. Vis mer
4. Volum, volum, volum. Ta ut spennen på toppen, og tuper godt i kroneområdet. Her er trikset å heller tupere litt for mye enn litt for lite. Gre alt håret bakover mot den første strikken. Lag en ny hestehale der alt håret er samlet.
4. Volum, volum, volum. Ta ut spennen på toppen, og tuper godt i kroneområdet. Her er trikset å heller tupere litt for mye enn litt for lite. Gre alt håret bakover mot den første strikken. Lag en ny hestehale der alt håret er samlet. Vis mer
5. Del hestehalen i to, horisontalt. Fest noen små klyper i midten. Det gir en fyldig, spenstig hestehale som holder seg fin hele dagen og kvelden. Her kan du også tupere litt for å få enda mer volum.
5. Del hestehalen i to, horisontalt. Fest noen små klyper i midten. Det gir en fyldig, spenstig hestehale som holder seg fin hele dagen og kvelden. Her kan du også tupere litt for å få enda mer volum. Vis mer
6. Avslutt med å snurre litt hår rundt strikken, for å skjulte den. Fest med en hårnål.
6. Avslutt med å snurre litt hår rundt strikken, for å skjulte den. Fest med en hårnål. Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer