Off Shoulder Kjole

Den perfekte sommerkjolen!

«Off shoulder»-varianten er en sikker vinner denne sesongen!

OFF SHOULDER KJOLE: Den perfekte sommerkjolen! Foto: Abaca
OFF SHOULDER KJOLE: Den perfekte sommerkjolen! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om vi pakker både én svær koffert og bag til å ha med på flyet stapp fulle når vi skal på tur, blir det som oftest sånn at det er visse plagg man lever i under ferien. Og resten av sommeren egentlig. Det er bare kanskje litt mer akseptabelt å ty til samme antrekk et par dager ekstra når man er på ferie. Og når man først finner dét plagget som bare aldri slår feil, er det vanskelig å bare la den henge i klesskapet.

For skjønner du hva jeg mener? Det plagget du bare alltid kan slenge på deg og så er du klar. Det forholdet har jeg fått til «off shoulder»-kjoler. De er så behagelige, men samtidig pyntet nok til at du kan bruke det til flere anledninger. Noen av kjolene kommer selvfølgelig i materialer som kanskje gjør at kjolen får et mer hverdagslig uttrykk, men med de rette hælene og smykkene er det utrolig hva man kan få til. Psst: Har du forresten sett denne off shoulder-bomberjakken?

I tillegg kommer de også i både lange og korte varianter (både i lengder og ermer), sterke farger og print, og selvfølgelig de mer nedtonene kjolene. Denne sommeren ser vi etter en lang, sort «off shoulder»-kjole som vi kan ha med på stranden, men som også passer fint om man skal spise middag på kvelden. I tillegg skulle vi gjerne hatt en i et lekkert print - gjerne blomster som er ganske så hot nå.

Under har vi samlet sammen noen av våre favoritter nå. Her er det noe for enhver smak - enten du foretrekker lang eller kort, denim eller blomsterprint!

LES OGSÅ: Synnøve Skarbø deler hemmeligheten bak et ryddig klesskap

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer