OFF SHOULDER KJOLE: Den perfekte sommerkjolen! Foto: Abaca
OFF SHOULDER KJOLE: Den perfekte sommerkjolen! Foto: Abaca Vis mer

Off Shoulder Kjole

Den perfekte sommerkjolen!

«Off shoulder»-varianten er en sikker vinner denne sesongen!

Selv om vi pakker både én svær koffert og bag til å ha med på flyet stapp fulle når vi skal på tur, blir det som oftest sånn at det er visse plagg man lever i under ferien. Og resten av sommeren egentlig. Det er bare kanskje litt mer akseptabelt å ty til samme antrekk et par dager ekstra når man er på ferie. Og når man først finner dét plagget som bare aldri slår feil, er det vanskelig å bare la den henge i klesskapet.

For skjønner du hva jeg mener? Det plagget du bare alltid kan slenge på deg og så er du klar. Det forholdet har jeg fått til «off shoulder»-kjoler. De er så behagelige, men samtidig pyntet nok til at du kan bruke det til flere anledninger. Noen av kjolene kommer selvfølgelig i materialer som kanskje gjør at kjolen får et mer hverdagslig uttrykk, men med de rette hælene og smykkene er det utrolig hva man kan få til. Psst: Har du forresten sett denne off shoulder-bomberjakken?

I tillegg kommer de også i både lange og korte varianter (både i lengder og ermer), sterke farger og print, og selvfølgelig de mer nedtonene kjolene. Denne sommeren ser vi etter en lang, sort «off shoulder»-kjole som vi kan ha med på stranden, men som også passer fint om man skal spise middag på kvelden. I tillegg skulle vi gjerne hatt en i et lekkert print - gjerne blomster som er ganske så hot nå.

Under har vi samlet sammen noen av våre favoritter nå. Her er det noe for enhver smak - enten du foretrekker lang eller kort, denim eller blomsterprint!

LES OGSÅ: Synnøve Skarbø deler hemmeligheten bak et ryddig klesskap

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: