Mote:

Den største trenden på Instagram nå

Har du lagt merke til at moteprofilene har falt pladask for en spesiell detalj?

STOR TREND: En oversized krage er det som er i vinden nå! Foto: NTB Scanpix
STOR TREND: En oversized krage er det som er i vinden nå! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ganni, Chanel og Celine er noen av designerne som har vist antrekk på catwalken hvor kragen står i fokus. Den er stor og gjerne i blonder, men kommer også i andre farger og enda større, videre, smalere eller lengre varianter.

Uansett om den er fargesterk eller stor i størrelsen - det er kragen som altså er i hot akkurat nå. Ikke bare har designerne forelsket seg i denne detaljen, men svært mange moteprofiler har delt bilder av seg selv iført et plagg med en lekker krage.

Leandra Medine driver motenettstedet Man Repeller som når ut til millioner av mennesker. På hennes egen Instagram legger hun ut mange antrekk hun selv har hatt på seg, men også av barna sine!

På ett av bildene har Medine på seg trenden vi omtaler, og skriver til bildet at hun henter mye av inspirasjonen fra barna sine. Både mor og barn kler seg nemlig på samme måte!

Moteprofilen har nemlig lagt ut flere bilder hvor både hun og barna bærer store krager i alle former og farger. Men Medine er ikke alene om å omfavne denne trenden!

Kjente fjes fra motebransjens mange kriker og kroker har kastet seg på og delt sine bilder av krage-trenden. Her er et lite utvalg av dem.

Er dette noe du kommer til å prøve?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer