Brudekjoler

Den trenger ikke være helt hvit

Årets mest trendy brudekjoler har nemlig det lille ekstra: En rød - eller svart (!) detalj.

SVARTE DETALJER ER SUPERHOT: En annen trend av året er dessuten kjoler som du kan ta av nederste del av - veldig praktisk når vielsen er ferdig og det er klart for festen, sier en av ekspertene. Se mer lenger ned. Foto: Per Ervland
SVARTE DETALJER ER SUPERHOT: En annen trend av året er dessuten kjoler som du kan ta av nederste del av - veldig praktisk når vielsen er ferdig og det er klart for festen, sier en av ekspertene. Se mer lenger ned. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
– I år ser vi mye detaljer i farger som for eksempel et rødt bånd rundt livet eller sorte blomster på en ellers hvit kjole, sier Brit Pettersen som er daglig leder ved Ski Brudesalong og bli ny-senter. Det nye innspillet av farger kan tyde på at den moderne bruden ikke er like opptatt av at alt skal være hvitt, men også brudekjolen kan gjøres mer leken. – Noe vi også har sett i år er at mange vil ha en liten bolero man kan ha over kjolen slik at man kan dekke til armene hvis det er ønskelig. Nå på vinterstid er det kanskje spesielt med en liten bolero av fuskepels, sier Pettersen. Les også: – Det er tidenes beste trendPå årets bryllupsmesse på Grand Hotel kunne nemlig burde de fleste gifteklarte kunne finne sin drømmekjole. Leila Hafzi, Brudekjolen, Morami, Sadoni Couture, Anna Johnson, Arous og Ski brudesalong var blant utstillerne.En tydelig trend er altså en ørlite mer vågal brud som ikke er redd for å gå utenfor den helt tradisjonelle, rene, hvite kjolen. Catwalkshowet viste mer enn de klassiske kjolene, og flere hadde blant annet innspill av røde og sorte detaljer som et rødt bånd i livet.

Vi vil se mer av hockeykjolen

Vi så den først under årets Eurovision Song Contest i Oslo, og siden har også kjendisene satt sitt elsk på denne kjolen. Karoline Hestnes, som er presseansvarlig for Leila Hafzi, mener hovkeykjolen vil bli noe av det store på brudefronten i 2011.– Den har nok blitt mer populære på grunn av Gunhild Stordalen som brukte en slik kjole i sitt bryllup i fjor. Leila Hafzi lanserte disse kjolene allerede i fjor, og de blir nok store på brudefronten i år, sier hun. Hestnes mener at brudene er blitt mer moderne og tørr å vise litt mer hud i forhold til tidligere. Mange går bort i fra de helt hvite kjolene også med helt andre nyanser enn hvitt.– Det er ikke lenger bare elfenben eller ivory man kan ha på brudekjolen. Mange vil ha en helt annen variant, som duse pastellfarger, sier hun.Se bildene fra catwalken her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer