Sminke:

Den ultimate maskara-guiden

- Jeg håper den kan gjøre jakten på den perfekte maskaraen litt enklere.

Den ultimate maskara-guiden
Publisert

Vi snakker stadig om hvor viktig det er å finne riktig foundation, men tro meg: Å velge riktig maskara er like essensielt.

Det finnes en jungel av sminkeprodukter, og de er slett ikke like. Det kan være vanskelig å finne den optimale maskaraen som gir fyldige vipper, farge og definisjon.

For å lære hva du bør se etter, har jeg laget en oversikt. Jeg håper den kan gjøre jakten på den perfekte maskaraen litt enklere.

Volum vs. lengde

Finn ut hva du liker! Liker du best bøttevis av volum, eller vil du at øyevippene skal være lange og separerte? Kanskje du er som meg som sier «ja takk, begge deler» For å unngå bomkjøp bør du bestemme deg for hva du vil ha før du går i butikken. Da slipper du å lete gjennom jungelen, og det blir mye enklere å spørre om hjelp.

Sminkørens tips: Ønsker du et ekstra våkent blikk, kan du legge volummaskara kun på de øvre vippene, og beholde vippene under øynene naturlig.

Velg farge

Svart: Fargen de fleste tenker på når man nevner maskara. Svart er et klassisk og trygt valg. Svart maskara passer de fleste, uansett hudfarge eller øyefarge. Utfordringen med helsvarte vipper er at det kan oppfattes litt hardt eller strengt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer