Denim

Denim + hvitt = sommerhit

To klassikere vi elsker å se sammen...

HVITT OG DENIM: Gjør som Cameron Diaz og kombiner jeansjakke med hvit topp og kremhvitt skjørt. Jeans (kr 2100, Frame), Skjorte (kr 700, Inwear), bukse (kr 2300, By Malene Birger), Denimskjørt (kr 300, Cubus, shorts (kr 800, five unit), sko (kr 4515, Louboutin/matchesfashion). Foto: produsentene, All Over Press
HVITT OG DENIM: Gjør som Cameron Diaz og kombiner jeansjakke med hvit topp og kremhvitt skjørt. Jeans (kr 2100, Frame), Skjorte (kr 700, Inwear), bukse (kr 2300, By Malene Birger), Denimskjørt (kr 300, Cubus, shorts (kr 800, five unit), sko (kr 4515, Louboutin/matchesfashion). Foto: produsentene, All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sesongens heteste tips er å kombinere denim og hvitt.

Hvitt er crisp, friskt og gir oss en sval følelse som passer perfekt til denne årstiden. I tillegg er den hvite herreinspirerte skjorten og t-skjorten favoritten som passer til neste alt i garderobeskapet. 

Det samme gjelder for demin - om det så er bukser, skjorter, skjørt eller shorts, og sammen er hvitt og denim en garantert sommerhit, da det gir oss den kule, men avslappede looken og uttrykket vi ønsker. 

LES OGSÅ: Kjolen som garanterer lekker figur

Gjør som Reese Witherspoon og velg en enkel hvit t-skjorte og blazer til jeansen, eller kombiner en denimskjorte med hvit jeans eller shorts og tynne høye hæler for en chic stil. Et slikt antrekk gjør at du kan gå direkte fra jobb til fest.

Prøv en hvit skjorte til denimshortsen, hvorfor ikke en smokingvariant. Knepp og brett opp ermene og la skjorten henge over. Ypperlig om du er på vei til stranden eller som et fritidsantrekk.

 LES OGSÅ: Luksusveskene du faktisk har råd til

Hot tips!

Har du valgt et hvitt antrekk, dropp belte og knyt heller en denim skjorte rundt hoftene for en nedpå stil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer