Denimjakke

DENIMJAKKEN: En sikker vinner året rundt!

Sommer, høst, vinter og vår: Slik bruker du det tidløse plagget.

DENIMJAKKEN: Streetstyle-stjerne Helena Bordon ser smashing ut i denne kule denimjakken - plagget som alltid er en hit! Sjekk ut alternativene vi har funnet nedover i saken! Foto: Rex Features
DENIMJAKKEN: Streetstyle-stjerne Helena Bordon ser smashing ut i denne kule denimjakken - plagget som alltid er en hit! Sjekk ut alternativene vi har funnet nedover i saken! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når vi snakker om tidløse plagg, snakker vi som oftest først og fremst om den lille sorte eller andre gode basisplagg, men også denimjakken har bevist sesong etter sesong at den fremdeles er en hit. Denimjakken var hot på 60, 70, 80- og 90-tallet, og er det fremdeles den dag i dag. Legendariske Marilyn Monroe var nemlig en av dem som stadig brukte jakken tilbake på 60-tallet. I dag ser vi at superstjerner som Madonna (57), Miley Cyrus (23) og Rihanna (28) fremdeles elsker jakken!

Våren og sommeren er en perfekt tid å dra fram denimjakken og slenge den over skuldrene, kombinere den med en maxikjole, t-skjorte og shorts, eller hva enn det måtte være. Alle er nok ikke enige i at denimjakken kan brukes på vinteren, hvert fall ikke i Norge! Men hvorfor ikke bruke den inne på kontoret? Dette er en jakke som fint kan brukes året rundt, og vi elsker når den i tillegg gjør litt ut av seg. Jakken som streetstylefavoritt Helena Bordon har på seg øverst i saken har det klassiske snittet, men er i tillegg utsmykket med perler og noen kule detaljer. 

Med en slik jakke som gjør litt ut av seg, trenger du ikke mye mer til antrekket. Bordon har for eksempel stylet den sammen med en enkel, hvit kjole, nøytrale pumps, og latt solbrillene, vesken, og selvfølgelig jakken, få skille seg mer ut. Under finner du et bredt utvalg av kule denimjakker, ser du noen du liker?

DENIMJAKKEN: En sikker vinner året rundt!

Denimjakke fra Asos, kr 576. Denimjakke fra Madewell via Net-a-porter.com, kr 1639. Denimjakke fra Vero Moda via Zalando.no, kr 499.

DENIMJAKKEN: En sikker vinner året rundt!

Denimjakke fra Mih Jeans via Net-a-porter.com, kr 4341. Denimjakke fra Asos, kr 512. Denimjakke fra Glamorous via Asos.com, kr 667.

DENIMJAKKEN: En sikker vinner året rundt!

Denimjakke med kortere ermer fra Pepe Jeans via Zalando.no, kr 949. Denimjakke fra Mih Jeans via Net-a-porter.com, kr 4837. Denimjakke fra Pimkie via Asos.com, kr 435.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer