Massasje ansikt:

Denne ansikts-yogaen skal få deg til å se fem år yngre ut

Lei av å påføre ansiktskremer og serum i det uendelige? Finn tilbake til din ungdommelige glød med «Face Yoga»!

MASSASJE ANSIKT: Å gjøre ansiktsøvelser hver dag vil gjøre huden din strammere og mer glødende! FOTO: NTB Scanpix
MASSASJE ANSIKT: Å gjøre ansiktsøvelser hver dag vil gjøre huden din strammere og mer glødende! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Er du en av dem som stadig prøver å forsinke hudens naturlige vei mot alderdom? Føles det ut som om det stadig dukker opp nye rynker? Savner du å ha ung og fast hud? Vel, du er ikke alene - og Career Girl Daily har funnet en gledelig løsning!

Dersom du gjør følgende ansiktsøvelser hver dag i fem måneder, vil du ifølge nettstedet trene ansiktet ditt til å se frisk og sunt ut. Det er heller ikke første gang såkalt «Face Yoga» er i vinden, og det med god grunn! Selveste Meghan Markle sverger også til ansikts-yoga, og hvem vil vel ikke se like glødende og fin ut som henne?

Disse øvelsene skal gjøres hver dag, og kan gjøres hvor som helst - også mens du ligger rett ut på sofaen og ser på tv. Det er på tide å gjøre endringer på morgenrutinen din, og la den inneholde mer av øvelser og mindre av fancy kremer! Med disse øvelsene fra Face Yoga Method kan du stramme opp ansiktet uten å punge ut med store summer.

Fyldigere kinn:

Øvelsene i videoen gjør at du kan trene ansiktet ditt til å se litt fyldigere og sunnere ut, dersom du er en av de mange med et såkalt «bony face». Gjør du disse øvelsene hver dag, kan du gi kinnene dine et boost.

Glatt ut pannen:

Begynner rynkene i pannen å bli tydeligere og tydeligere? Prøv disse øvelsene før du tyr til Botox i all desperasjon! De skal gjøre huden strammere og glattere.

LES OGSÅ: Slik gjør du trening for ansiktet!

Ro ned smilerynkene:

Smilerynkene er ikke akkurat de verste, men også et langt, lykkelig liv setter tydelige spor på ansiktet ditt. På et punkt kommer de ikke bare frem når du smiler og ler, men synes konstant. Har du tenkt over at du får rynker av hvordan du sover om natten? Riktige puter kan redusere presset ansiktet ditt blir utsatt for i løpet av natten, og gi deg mindre rynker.

Bli kvitt rynker og poser under øynene:

Mørke ringer eller poser under øynene, er trolig noe av det som får oss til å se mest sliten ut. I en hektisk hverdag blir det lett litt for mange sene kvelder før tidlige morgener. Disse øvelsene skal gjøre godt for sirkulasjonen i ansiktet ditt!

Ta et oppgjør med dobbelthaken:

Disse øvelsene skal hjelpe deg med å bli kvitt dobbelthaken ved å styrke nakkemusklene dine. Hurra!

LES OGSÅ: Trikset som gir glødende hud!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer