Denne ansiktsmasken gjør deg ugjenkjennelig – og kjendisene elsker den

Tør du å prøve?

MERKELIG: Ansiktsmasken fra Hanacure, en kjendisfavoritt, blir såpass stram etter påføring at man blir så godt som ugjenkjennelig – slik som Kim og Kourtney Kardashian på dette bildet. FOTO: Instagram
MERKELIG: Ansiktsmasken fra Hanacure, en kjendisfavoritt, blir såpass stram etter påføring at man blir så godt som ugjenkjennelig – slik som Kim og Kourtney Kardashian på dette bildet. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er sjelden Kardashian-søstrene deler noe som ikke vekker oppmerksomhet på sosiale medier. (Fun fact: Til sammen har de rett i underkant av 300 millioner følgere på Instagram.)

Som oftest er det bilder fra eksklusive tilstelninger eller lettkledde selfier, men denne uken overrasket Kourtney Kardashian med noe helt annet.

Hun ga nemlig fansen en titt bak fasaden ved å publisere et bilde av seg selv og lillesøster Kim Kardashian – uten all den glamorøse sminken og de svindyre antrekkene vi vanligvis ser dem i.

I stedet stiller den profilerte duoen «au naturel» i morgenkåper.

Uvanlig, ja, men ikke nok til å kalles oppsiktsvekkende i seg selv. En annen faktor gjør at bildet nå sprer seg som ild i tørt gress; realitysøstrene har nemlig på seg ansiktsmasker som er så stramme at de er vanskelige å kjenne igjen.

Og dét er godt gjort når man er en Kardashian!

«Kim overtalte meg til å prøve denne ansiktsmasken og jeg føler meg smellvakker», skriver Kourtney ironisk under det noe absurde bildet.

LES OGSÅ: 5 kjendiskvinner avslører hvilke skjønnhetsprodukter de ikke klarer seg uten

Dessverre får vi ikke se resultatet, og ironi eller ei; Kim er tydeligvis fan av ansiktsmasken ettersom hun anbefaler den videre – og hun er ikke den eneste. Det er nemlig snakk om kjendisfavoritten Hanacure, som også Drew Barrymore sverger til.

Sistnevnte har til og med gått så langt som å påstå at masken har forandret livet hennes! I samme slengen forklarer hun prosessen:

«Du maler den på med en børste. Den begynner å tørke. Den blir så stram at den bokstavelig talt strekker ansiktet ditt – men man er så fresh når man vasker den av. Du blir ti år yngre. Å få tips om denne forandret livet mitt», skrev skuespilleren på Instagram i 2017.

Produktet – som er fra Sør-Korea – skal visstnok virke både foryngende, fjerne urenheter, stramme opp huden, og gi ny glød.

Nå har også resten av verden fått øynene opp for Hanacure, og det har til og med blitt opprettet en Instagram-konto hvor mannen og kvinnen «i gata» viser frem sine resultater.

Sjekk noen av dem under!

(Pssst: Hvis du vil teste masken selv, må du ut med 250 kroner for et «starterkit» eller en 1000-lapp for produktet i sin helhet. Vi har dessverre ikke funnet noen utslagssteder her til lands og merkets egne nettsider sender ikke til Norge – du kan dog skrive masken på handlelisten hvis du skal til Storbritannia eller USA i nærmeste fremtid.)

LES OGSÅ: 4 ansiktsmasker du kan lage hjemme

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer