Vinterjakke

Denne boblejakken vil føles som en gigantisk klem i vinter

Den såkalte «puffer jacket»-en er blant sesongens mest trendy!

BOBLEJAKKEN PÅ CATWALKEN: Acne Studios, Balenciaga, Carven og Stella McCartney viste alle varianter av den populære jakken i år. Foto: Scanpix
BOBLEJAKKEN PÅ CATWALKEN: Acne Studios, Balenciaga, Carven og Stella McCartney viste alle varianter av den populære jakken i år. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er en ting som er viktig på vinteren, og det er at du skal være varm! Vi har faktisk ikke tid til å bli syke nå som julen nærmer seg, eksamen er ikke langt unna, eller så legger du kanskje inn siste innspurt før du tar deg en velfortjent ferie fra jobb. Og la oss ikke glemme det at det er så utrolig kjedelig å ligge inne og være syk! Det er viktig å kle på seg godt, og da vi så hvilken jakke som kom tilbake i motebildet, ble vi svært glade.

Det er mange som sier de ikke er så glade i å følge trender, og det er helt greit. Men når man sier at noe er trendy, så er det bare en positiv greie! For denne jakken her, som mange kaller «puffer jacket», har du sikkert sett før? Og du har sikkert hatt en selv en gang i tiden? For dette er ingen nyhet - det er jo en boblejakke, men designerne har tatt en ekstra kikk på jakken, og valgt å hente den opp igjen. Balenciaga, Carven, Acne Studios og Stella McCartney er blant dem som har tatt fram den gode, gamle boblejakken igjen. Og det igjen fører til at kjedebutikkene produserer sine egne. 

For det er jo en grunn til at et plagg blir trendy: Mange vil ha det! Og selv om jeg også er glad i å ting ikke alle andre har, så kan man ikke alltids ha den tankegangen. For alt jeg har lyst på nå er en såkalt «puffer jacket» som ser ut som en gigantisk klem! Og det vet jeg det er mange andre som har lyst på også. Det krydde av disse jakkene på catwalken, og jeg har også observert mange streetstyle-damer som har forelsket seg i den deilige vinterjakken. Har du forresten fått med deg at UGG Australia lanserer sko som tåler både vann- og flekkangrep?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer