Trend:

Denne detaljen gjelder nå

Trenden er overalt i motebildet.

TREND: Blomsterprint var overalt i gatemotebildet i København under moteuken. FOTO: Anastasia Fedoseeva.
TREND: Blomsterprint var overalt i gatemotebildet i København under moteuken. FOTO: Anastasia Fedoseeva. Vis mer
Publisert

Det er nærmest noe poetisk over sesongens mote. Som om den er malt med bred pensel, på et vis. For nå lar både designerne og motehusene seg inspirere av kunsten. Nok en gang.

Her er noen av mine favoritter nå:

Den feministiske kunstinstallasjonen «Womanhouse», og kvinnelig myndiggjøring generelt, danner bakteppet for Hofmann Copenhagens nyeste kolleksjon. Hvor fin er ikke denne kjolen?

Denne vesken fra Bottega Veneta er allerede gått viralt (pris på forespørsel).

Fargepaletten i Rabens Saloners nye kolleksjon er hentet fra bildene til den Berlin-baserte samtidskunstneren, Lev Khesin. Det er en slags DIY-effekt over det.

«Suprematisme» kjennetegnes av abstrakte, geometrisk konstruerte kunstverk. Men til forskjell fra kunstretningen, sterkt influert av avantgarde, henter det danske motemerket Munthe som vanlig også inspirasjon fra naturen, nærmere bestemt Skandinavias vakre, viltvoksende blomsterenger. Se, så fint! Blomster er dessuten en av vårens store trender. Kanskje ikke så overraskende, men dog.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer