Trendy herrevesker er i motebildet som aldri før, og er elsket av stjerner som David Beckham. Her fra Guccis kolleksjon for våren 2009. Foto: All Over Press
Trendy herrevesker er i motebildet som aldri før, og er elsket av stjerner som David Beckham. Her fra Guccis kolleksjon for våren 2009. Foto: All Over Press Vis mer

Menn

Denne er farlig

Menn som higer etter trendy vesker tar en stor risiko, mener forsikringsselskap.

Publisert
Med stor eller liten hank, i slange- eller krokoskinn. Utsmykket med glitrende detaljer og dyppet i knalle farger som rosa, blått og oransje.

Hippe vesker for menn er i motebildet som aldri før, og er elsket av stjerner som fotballspillerne David Beckham og Cristiano Ronaldo.

 • Les også: Vakre vesker til festen

 • For den metroseksuelle mannen er lei av å ha bulende bukselommer stappet med iPod-er, mobiltelefoner og feite lommebøker.

  Han vil heller ha en lekker designerveske han kan la svinse på armen eller krysse nonchalant over brystet.

  Som å be om trøbbel

  Nå slår derimot forsikringsselskaper alarm.

  De mener slike vesker er en magnet for tyvene, skriver den engelske avisen The Mirror.

  Post Office Home Insurance tror moteriktige menn har like store sjanser for å bli robbet med slike vesker som det kvinnene har.

  Som en talsmann fra selskapet sier:

  - Det er veldig viktig at menn er klar over hvilken risiko de tar, og at de tar høyde for å beskytte eiendelene sine på forsvarlig vis.

 • Les også: Heite hoser for ham - strømpebukser for menn er hot
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer