Sko

Denne er kommet for å bli

Ja, det er bare til å venne seg til Spice Girls-sålen. Den forsvinner ikke med det første.

FLATFORMSKOENE BLIR: Det danske merket Won Hundred har flere sko med tjukke såler (kr.1900) i sin høstkolleksjon. Klarer du ikke vente? Skoene i bildeviseren under er allerede i butikk.  Foto: Produsenten
FLATFORMSKOENE BLIR: Det danske merket Won Hundred har flere sko med tjukke såler (kr.1900) i sin høstkolleksjon. Klarer du ikke vente? Skoene i bildeviseren under er allerede i butikk. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stem her!

Kommer du til å bruke flatforms i år?

At trender har en lang holdbarhet, er som regel en fordel. Det er både bra for lommeboka og miljøet. Vi roper altså hurra over at saueskinnsjakken og skinnyjeansen bare går i dvale i sommer. Men det betyr også at trender som ikke får kommersiell suksess på første forsøk får en ny sjanse. Som for eksempel capen og den såkalte Spice Girls-sålen.

Comeback på catwalken

I mars kunne KK.no melde at den klumpete sålen som smykket fjortisføtter på slutten av 90-tallet gjør et nytt framstøt denne våren. Ifølge designere som Chanel og Prada er «flatforms» kommet inn i varmen igjen. Se store bilder fra catwalken her:

Fortsetter til høsten

Og det er tydeligvis ikke bare et moteblaff heller. En sniktitt på høstens trender hos moteagenturet Kaare Lund røper at den tjukke sålen holder seg. Det danske skomerket Won Hundred har blant annet flere modeller i sin høstkolleksjon. Enten du liker «kryddersålen» eller ikke, er den uten tvil et mer komfortabelt alternativ til høye stiletthæler. Dersom du ikke er helt overbevist, eller bare trenger litt oppvarming, kan du gå for en lavere modell - eller kilehæler med såle smalner ned mot tærne.Se kjøpetips her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.