Sko

Denne er kommet for å bli

Ja, det er bare til å venne seg til Spice Girls-sålen. Den forsvinner ikke med det første.

FLATFORMSKOENE BLIR: Det danske merket Won Hundred har flere sko med tjukke såler (kr.1900) i sin høstkolleksjon. Klarer du ikke vente? Skoene i bildeviseren under er allerede i butikk.  Foto: Produsenten
FLATFORMSKOENE BLIR: Det danske merket Won Hundred har flere sko med tjukke såler (kr.1900) i sin høstkolleksjon. Klarer du ikke vente? Skoene i bildeviseren under er allerede i butikk. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatertStem her!

Kommer du til å bruke flatforms i år?
At trender har en lang holdbarhet, er som regel en fordel. Det er både bra for lommeboka og miljøet.

Vi roper altså hurra over at saueskinnsjakken og skinnyjeansen bare går i dvale i sommer.

Men det betyr også at trender som ikke får kommersiell suksess på første forsøk får en ny sjanse. Som for eksempel capen og den såkalte Spice Girls-sålen.

Nei, definitivt ikke
 
40 (52%)
Ja, absolutt
 
19 (25%)
Usikker
 
18 (23%)

Comeback på catwalken

I mars kunne KK.no melde at den klumpete sålen som smykket fjortisføtter på slutten av 90-tallet gjør et nytt framstøt denne våren.

Ifølge designere som Chanel og Prada er «flatforms» kommet inn i varmen igjen.

Se store bilder fra catwalken her:


Fortsetter til høsten

Og det er tydeligvis ikke bare et moteblaff heller.

En sniktitt på høstens trender hos moteagenturet Kaare Lund røper at den tjukke sålen holder seg. Det danske skomerket Won Hundred har blant annet flere modeller i sin høstkolleksjon.

Enten du liker «kryddersålen» eller ikke, er den uten tvil et mer komfortabelt alternativ til høye stiletthæler. Dersom du ikke er helt overbevist, eller bare trenger litt oppvarming, kan du gå for en lavere modell - eller kilehæler med såle smalner ned mot tærne.

Se kjøpetips her:


Mer høsttrender

KK.no har allerede smugkikket på flere av høstens trendenser. Etter sommeren blir blant annet capen og ponchoen trendplagg, veskene blir større og rustrød blir sesongens it-farge.

Du gjør også smart i å ta vare på flere av trendklærne fra i fjor høst. Se hvilke i artikkelen Ta vare på disse plaggene.

ELSKER FLATFORMS: Den svenske hitmaskinen Robyn er selvsagt først ute med det siste. Foto: All Over Press
ELSKER FLATFORMS: Den svenske hitmaskinen Robyn er selvsagt først ute med det siste. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer