Nude leppestift

Denne fargen er på alles lepper i høst

– Fint om du ønsker å fremheve egen leppeform og tekstur, men unngå denne vanlige tabben, sier makeupeksperten.

BEAUTYTRENDER: Denne høsten er beautyverdenen opptatt av nude lepper. Foto: NTB
BEAUTYTRENDER: Denne høsten er beautyverdenen opptatt av nude lepper. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Vi går mørkere tider i vente, og har for lengst omfavnet høstmoten – som innebærer både mer layering og kanskje allerede hinter mot partysesongen. I beautyverdenen er det særlig én trend som er på alles lepper – bokstavelig talt!

Denne sesongen er det de nude nyansene som herjer. Makeupartistene er positive til trenden, og gir oss sine beste tips og triks til hvordan møte høstmørket med nude lepper.

– Nude lepper har alltid vært kommet for å bli, men jeg tror at det gir mening at leppetrendene nå blir litt mer nøytrale, fordi de forrige sesongene nå har vært så ekstra fargerike, sier makeupartist og beautyprofil Gisella Francisca til KK.

– Nude lepper fungerer alltid, tenker jeg. Det kommer jo litt an på nyanse og produktvalg, men det er en look alle kan gå for, mener makeupartist Jeanette Gjerde Olsen.

– Alt fra leppepomade til ombré av tre nyanser

Det fine med nude lepper, er at det passer til det aller meste – og både Francisca og Olsen applauderer looken for å være noe alle kan kle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer