<strong>HER ER FØR-BILDET:</strong> - Grethe hadde stort og fyldig hår, og hun har hatt den samme frisyren lenge fordi den er så enkel å stelle og style, så jeg ville gi henne noe nytt, og dessuten en ny farge med mye mer glød, sier frisør Peter vonKunz Brun fra På Håret på Skøyen. Foto: Veronica von Clemm
HER ER FØR-BILDET: - Grethe hadde stort og fyldig hår, og hun har hatt den samme frisyren lenge fordi den er så enkel å stelle og style, så jeg ville gi henne noe nytt, og dessuten en ny farge med mye mer glød, sier frisør Peter vonKunz Brun fra På Håret på Skøyen. Foto: Veronica von Clemm Vis mer

Bli Ny Med Kk

Denne forvandlingen MÅ du se!

Se så flott Grethe Riise (51) ble da hun klippet håret kort og fikk en ny og gyllen farge.

Publisert
Sist oppdatert
Vi drømmer alle om å få gnistrende glansfullt hår, sminke som framhever våre beste sider og kjoler som gir en flott fasong.

En som fikk en drømmedag hos både frisør, sminkør og stylist, og masse gode tips om supre partyantrekk, var KKs Bli Ny-kandidat Grethe Riise (51).

Og det passet i grunnen ganske bra, siden Riise gjerne vil bli fin for familien sin, og pynte seg litt ekstra i hverdagen.

- Jeg ønsker å få en mer klassisk, feminin og elegant stil som kan glede min kjære mann og barn. Vil gjerne kle meg stilig og trendy på fest, og lære hvordan jeg kan sminke meg deretter, skriver hun til oss i KK.

LES OGSÅ: KK BLI NY: - Derfor du se Heidis nye frisyre!

Til venstre i kjole (kr 900, Vivikes), belte (kr 400, MQ), clutch (kr 900) og sko (kr 1200, begge fra Sapatos). Til høyre i bluse (kr 600, Esprit), t-shirt (kr 200, Vivikes), Jjans (kr 900, Levi`s ) og sko (kr 700, Eurosko).
Til venstre i kjole (kr 900, Vivikes), belte (kr 400, MQ), clutch (kr 900) og sko (kr 1200, begge fra Sapatos). Til høyre i bluse (kr 600, Esprit), t-shirt (kr 200, Vivikes), Jjans (kr 900, Levi`s ) og sko (kr 700, Eurosko). Vis mer

Bør vise fram figuren

Ifølge stylist Cornelia Brunasso, er Grethe en flott dame som kler plagg som viser fram hennes kvinnelige figur.

- Hun bør gå for bukser og topper som går inn i livet, og farger som kler henne er blått, grønt og sennepsgult, sier hun.

Og med sin nye hårfarge tåler hun å bruke enda flere farger.

- Når hun velger topper og bluser bør hun gå for modeller med v-hals, legger Cornelia til.


Tips 1: En formløs kjole er ofte veldig behagelig, men den blir penest med et belte i livet, som får fram din flotte figur.

Tips 2: Et vanlig sort antrekk kan piffes opp med en kardigan eller en bluse som du dropper å kneppe opp. Supersmart dersom du ikke har en mønstret eller fargerik blazer!

Sminket naturlig og fresh

Grethe bruker vanligvis bare maskara og rouge, så vi ville vise henne hvordan hun kan få et friskt og naturlig ansikt ved hjelp av foundation, sier makeupartist Maja Silfvenius fra På Håret i Oslo.

- Grethe er litt rødblusset i huden i ansiktet, så vi la en foundation uten for mye varme pigmenter i for å jevne ut hudtonen hennes og dekke røde partier.

Selv var Grethe opptatt av å lære hvordan hun kan sminke bort sine tunge øyelokk.

Ifølge sminkøren har Grethe øyne som helst ikke skal ha for mye øyenskygge, for det kan lett få dem til å virke mindre. Hun la derfor en lys skygge under brynet og på lokket for å åpne opp, og en litt mørkere, matt skygge i globalen for å trekke tilbake tunge lokk.

- En myk linje med brun kajal ved vipperoten vil gi en liten skygge som rammer inn blikket uten at øynene vil virke smalere, tipser Maja.

Trinn 1 Foto: Veronica von Clemm
Trinn 1 Foto: Veronica von Clemm Vis mer
Trinn 2 Foto: Veronica von Clemm
Trinn 2 Foto: Veronica von Clemm Vis mer
Trinn 3 Foto: Veronica von Clemm
Trinn 3 Foto: Veronica von Clemm Vis mer

Slik gjør du

Trinn 1: Gi et ekstra løft til ansiktet ved å legge en highlighter under øynene, langs neseryggen og litt opp i pannen og ut over brynene.


Trinn 2: Så går du inn med et solpudder for å lage skygger og konturer til ansiktet. Solpudderet legges under kinnbena, i tinningen og under kjevebenet.


Trinn 3: Rougen legges så like over der du la solpudderet. Start på eplekinnene og dra den litt bakover mot tinningene.


<strong>FØR OG ETTER:</strong> Frisør Peter vonKunz Brun var opptatt av å gi Grethe en ny og frisk frisyre i en fargenyanse som gir henne masse glød. Foto: Veronica von Clemm
FØR OG ETTER: Frisør Peter vonKunz Brun var opptatt av å gi Grethe en ny og frisk frisyre i en fargenyanse som gir henne masse glød. Foto: Veronica von Clemm Vis mer
Denne forvandlingen MÅ du se!

Splitter ny frisyre

Ifølge frisør Peter von Kunz Brun fra På Håret på Skøyen har Grethe stort og fyldig hår, og hun har hatt den samme frisyren lenge fordi den er så enkel å stelle og style. Brun ville gjerne gi henne noe nytt, og dessuten en ny farge med mye mer glød.

- Grethe har et firkantet ansikt, så derfor er det viktig at man ikke legger for mye volum rundt kjevebenet i klippen, sier Brun.


- En god klipp skal være lett å forme - på Grethe brukte vi lang tid på å klippe bort volum og gi det en god passform.

- Grethe har over lengre tid farget håret med kun en farge, som har gjort det skjoldete og gitt mange sorte spisser. Vi avfarget det og ga det en ny og frisk glød som kler henne bra.«Bli ny» hver uke

Hver uke i KK har vi «Bli ny»-reportasjer hvor vi gir en leser en makeover og en uforglemmelig dag.

Hun blir sminket, håret blir klippet og farget, og hun får klær som passer hennes kropp og nye stil.

Dagen avsluttes med en fotoshoot og bildene kommer på trykk i papirutgaven av KK.

Vil du også bli ny med KK? Gå inn her og meld deg på!

Hele denne makeoveren ble publisert i KK 1.

LES OGSÅ: Se 5-barnsmorens forvandling«Å, dette har vært en fantastisk dag!»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer