Bli Ny Med Kk

Denne forvandlingen MÅ du se!

Se hva som skjer når Anne Helen Eriksen får enda mer krøller i håret...

HER ER FØR-BILDET: - Anne Helen hadde grovt og tørt hår med masse krøller, som jeg ville gi mye mer liv og glans, sier Cathrin Bernvald, frisør i salongen På Håret i Oslo.   Foto: Veronica von Clemm
HER ER FØR-BILDET: - Anne Helen hadde grovt og tørt hår med masse krøller, som jeg ville gi mye mer liv og glans, sier Cathrin Bernvald, frisør i salongen På Håret i Oslo. Foto: Veronica von Clemm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi drømmer vel alle om å få gnistrende glansfullt hår, sminke som framhever våre beste sider og plagg som gir en flott fasong.

En som fikk en drømmedag hos både frisør, sminkør og stylist, og masse gode tips om supre hverdagsantrekk, var KKs Bli Ny-kandidat Anne Helen Eriksen (32).

Og det passet i grunnen ganske bra, siden Eriksen gjerne vil få opp selvtillitten sin litt.

- Jeg trenger mer selvtillit til å pynte meg mer i hverdagen, og inspirasjon til hvordan jeg skal kle i sosiale settinger. Og så ønsker jeg meg gode tips om farger både når det gjelder klær og sminke, skriver hun til oss i KK.

LES OGSÅ: KK BLI NY: - Derfor du se Heidis nye frisyre!

TIL VENSTRE: Blazer (kr 500) og T-skjorte (kr 200, begge fra Lindex), jeans (kr 500, KappAhl), veske (kr 7000, Stella McCartney) og pumps (kr 800, Aldo). TIL HØYRE: Dyrisk kardigan (kr 300), T-skjorte (kr 200) og øredobber (kr 100, alt fra Lindex), skjørt (kr 300, KappAhl) og pumps (kr 800, Aldo). Foto: Veronica von Clemm
TIL VENSTRE: Blazer (kr 500) og T-skjorte (kr 200, begge fra Lindex), jeans (kr 500, KappAhl), veske (kr 7000, Stella McCartney) og pumps (kr 800, Aldo). TIL HØYRE: Dyrisk kardigan (kr 300), T-skjorte (kr 200) og øredobber (kr 100, alt fra Lindex), skjørt (kr 300, KappAhl) og pumps (kr 800, Aldo). Foto: Veronica von Clemm Vis mer

Må vise fram figuren

Ifølge stylist Cornelia Brunasso, har Anne Helen en fantastisk flott og kvinnelig figur med former som bør fremheves.

- Hun har en klassisk, feminin fasong som er smal i overkroppen og litt bredere ved hoftene, og kan derfor gjerne tenke på balanse i antrekket, og velge mørkere farger nedentil og lysere på overkroppen, sier hun.

Spesielt et skjørt med høyt liv vil kunne vise fram den fine midjen hennes på en flott måte. Anne Helen må gjerne også kjøre på med knalle farger, hvis hun ønsker det.

- Anne Helen tåler masse farger! Lilla, oransje, gult og turkis er nydelig til henne – bare for å nevne noen.


Tips 1: Et skjørt med høyt liv setter fokus på midjen. Forsterk det feimine uttrykket med en topp med V-hals, som samtidig retter oppmerksomheten mot bysten og en lang, elegant hals.

Tips 2: En blazer i en kul knallfarge blir ikke så streng i uttrykket, og er en sikker vinner når du skal pynte deg litt i hverdagen.

Vakker sminke for grønne øyne

Anne Helen bruker vanligvis ikke så mye sminke på øynene, men hun har nydelige, grønne øyne som vi ville vise henne hvordan hun kan fremheve enda bedre, sier makeupartist Maja Silfvenius fra På Håret i Oslo.

- Hun har vakre øyne som tåler en del farge. Vi brukte varme toner med noe rødt og gull i for å fremheve det grønne.

Makeupartisten startet med å legge en foundation for å jevne ut hudtonen og dekke noen røde partier.

- Siden vi ville holde fokuset på øynene, la vi en nøytral lipgloss med litt skimmer i som reflekterer lyset og får leppene til å virke litt større, sier hun.

Trinn 1 Foto: Veronica von Clemm
Trinn 1 Foto: Veronica von Clemm Vis mer
Trinn 2 Foto: Veronica von Clemm
Trinn 2 Foto: Veronica von Clemm Vis mer
Trinn 3 Foto: Veronica von Clemm
Trinn 3 Foto: Veronica von Clemm Vis mer

Slik gjør du

Trinn 1: For å fremheve øyenfargen mest mulig, bruker du en komplementærfarge som undertone. I dette tilfellet rødt for å fremheve det grønne i øynene.


Trinn 2: Den mørkeste skyggen legges i ytterkant av øyet for å forme og gi dybde.


Trinn 3: En varm kajal på våtlinjen gir et litt mer intenst blikk, samtidig som det varme gir en fin kontrast til det grønne i øynene.


FØR OG ETTER: Frisør Cathrin Bernvald fra salongen På Håret i Oslo var opptatt av å gi håret til Anne Helen masse liv og glød.  Foto: Veronica von Clemm
FØR OG ETTER: Frisør Cathrin Bernvald fra salongen På Håret i Oslo var opptatt av å gi håret til Anne Helen masse liv og glød. Foto: Veronica von Clemm Vis mer
Denne forvandlingen MÅ du se!

Nytt og gnistrende hår

Ifølge Cathrin Bernvald, frisør i salongen På Håret i Oslo, er Anne Helens hår grovt og tørt med en hel del krøller, og hun var klar for en ny frisyre med masse liv.

Og selv beskriver Anne Helen håret sitt på denne måten:

- Håret mitt er det lenge siden jeg har gjort noe med, men jeg er åpen for det meste – og dere kan både klippe og farge det!


Bernvald forklarer at når hår får slitte tupper blir det fort tungt og livløst. Derfor klippet hun bort det som var slitt, og klippet inn flere ulike lag i håret, slik at krøllene kommer lettere fram og håret kjennes lettere.

- Anne Helen kler godt varme farger, så vi valgte å gå for en kobberbrun nyanse med litt dybde i bunnen. Hun hadde gamle striper i fra før, og de vil nå skinne gjennom og skape et naturlig spill i håret, sier hun.

Krøllete hår blir også lett brusete. Derfor er det viktig å bruke fuktgivende produkter som som gjør krøllene fine og blanke.«Bli ny» hver uke

Hver uke i KK har vi «Bli ny»-reportasjer hvor vi gir en leser en makeover og en uforglemmelig dag.

Hun blir sminket, håret blir klippet og farget, og hun får klær som passer hennes kropp og nye stil.

Dagen avsluttes med en fotoshoot og bildene kommer på trykk i papirutgaven av KK.

Vil du også bli ny med KK? Gå inn her og meld deg på!

Hele denne makeoveren ble publisert i KK 3.

LES OGSÅ: Se 5-barnsmorens forvandling

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer