Høstens hårtrender:

Denne frisyren vil alle ha i høst

– Hovedtrenden i høst er helt klart 70-tallet, og er utelukkende den mest anvendelige, sier frisør.

HØSTENS HÅRTRENDER: Disse trendene gjelder for høsthåret. Foto: NTB
HØSTENS HÅRTRENDER: Disse trendene gjelder for høsthåret. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Endelig høst! Selv om det kan være vemodig å la sommeren gå, er det noe eget med stemningen av en ny start som ligger tykt i lufta om høsten. Etter å ha hatt ferie og varme sommerdager, er vi forhåpentligvis klare for å gripe hverdagen.

Med ny giv og back to school-stemning, er det typisk at det frister med et frisørbesøk. Kanskje er det dags for å gjøre en drastisk forandring etter lange sommerdager med en konstant, bølgete saltvannslook, eller kanskje håret har blitt slitt og mistet glansen etter mye saltvann og varme?

Vi har spurt ekspertene om høstens trender. Disse hårtrendene er det verdt å la seg inspirere av når du skal freshe opp lokkene for høsten.

Både Mia Sundby, Art Director hos Gevir, og Sanya Keränen fra Green Heads i Stockholm er enige om den aller største trenden nå:

– Hovedtrenden i høst er helt klart 70-tallet, og er utelukkende den mest anvendelige, sier Sundby.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer