Mote:

Denne gensertrenden tar av på Instagram

Et motenettsted har gitt den navnet «ugly jumper».

TREND: Gensere og vester som denne har gjort et comeback på Instagram. Foto: NTB Scanpix
TREND: Gensere og vester som denne har gjort et comeback på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

2020 er her og vi er klare for å ta en titt på årets nye trender. Takket være Instagram er dette noe som oppstår stadig vekk, og nylig la vi merke til ett spesielt plagg på bildedelingstjenesten.

Flere av moteprofilene vi følger har nemlig falt pladask for en strikkagenser med et veldig gammeldags preg over seg. Kanskje dette er det neste strikkeprosjektet du skal begi deg ut på (les: spørre bestemor om hun kan strikke for deg)?

LES OGSÅ: Vi har testet strømpebukser!

Gensertrenden har blitt plukket opp av flere motenettsteder, deriblant Who What Wear. De har døpt plagget til «ugly jumper». Når vi ser den på disse moteprofilene tenker vi alt annet enn «ugly», men at den ikke alltid har vært like populær, kan vi jo forstå.

Alt handler jo om hvordan du styler plagget. Norske motepersonligheter som Marianne Theodorsen og Maren Schia har begge stylet den på hver sin måte. Begge er glad i en fargesterk look, og da er jo denne genseren utmerket å ta i bruk.

Theodorsen sverger ofte til lag på lag, mens Schia tar i bruk tilbehør med vintage-preg for å virkelig sette prikken over i-en. Danske Emili Sindlev gjør det hele mer feminint ved å bruke genseren sammen med et skjørt.

Men det er ikke bare gensere disse streetstyle-stjernene har tatt i bruk! I det siste har vi sett at strikkevesten har gjort et comeback. Også her er de norske moteprofilene på ballen. Ida Broen og Marianne Theodorsen - nok en gang - viser hvordan det kan gjøres!

Nå gjenstår det bare å se om denne trenden virkelig kommer til å blomstre i 2020!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer