Hårtrend:

- Denne hårtrenden er verdt å prøve

TikTok-trenden «hair slugging» gjør det faktisk lettere å pleie håret på en skånsom måte, sier norsk frisør.

HÅRTREND: På evig jakt etter sunt, glansfullt hår? TikTok-trenden 'hair slugging' lover nettopp det - og ekspertene er positive. Foto: NTB
HÅRTREND: På evig jakt etter sunt, glansfullt hår? TikTok-trenden 'hair slugging' lover nettopp det - og ekspertene er positive. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Som vanlig, er det aldri mangel på trender i omløp på TikTok. Det er noe for alle og enhver – og for alle mulige ting du ikke kunne sett for deg at verken var mulig eller kunne bli trendy. Ofte irriterende, ofte genialt.

Den siste tiden har hårtrenden «hair slugging» fått millionvis av treff i appen. Flere sverger nå til dette enkle, dagligdagse trikset for å oppnå glansfullt hår.

Vi har spurt frisørekspertene Malene Stølen bak Meraki Studio og Eirik Thorsen som er kreativ leder i Adam og Eva om hva de synes om trenden - og hva vi bør være obs på..

– Ja, denne trenden har noe for seg. Den gjør det lettere å pleie håret på en skånsom måte, bekrefter Malene Stølen til KK.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

– Blankere og mindre frizzy

Det er gjerne slik at TikTok-trendene bærer preg av å tilføre noe nytt – men veldig ofte er de virale trendene basert på noe gammelt, velkjent som dras frem i spotlighten av ivrige Gen-Z-ere. Ikke at vi tar skade av å bli påminnet hvor genialt enkelte tips og triks kan være!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer