Hår

Denne hårtrenden kommer vi til å se mye av fremover

Ønsk pastellfargene velkommen!

PASTELLFARGER: Ettersom det har blitt så enkelt å få tak i parykker leker folk seg mer med farger enn noen gang, sier frisør. FOTO: NTB Scanpix
PASTELLFARGER: Ettersom det har blitt så enkelt å få tak i parykker leker folk seg mer med farger enn noen gang, sier frisør. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rosafarget hår er en trend som alltid har gått i rykk og napp, både her hjemme i Norge og i Hollywood. Rosa-, korall- og lavendelfarger har vært blant de mest populære hårfargene vi har sett tidligere.

Og nå ser det ut til at denne fargerike trenden er tilbake! For ifølge nettstedet Refinery er fargerike lokker en stor hit i Hollywood om dagen.

Linn Jøssang Helgeland, som er frisør ved salongen Gevir i Oslo, bekrefter til KK at pastellhårtrenden er å spotte mye i Hollywood om dagen.

Ettersom det har blitt så enkelt å få tak i parykker leker folk seg mer med farger enn noen gang. På catwalken så hun pastellfarger hos blant andre Marc Jacobs og Lady Gaga på Golden Globes. Kylie Jenner stilte opp med en dus sjøblå farge.

- En stor del av trenden er å bruke forskjellige farger på en gang, såkalt regnbuehår. Det florerer av filmsnutter på sosiale medier med fargeeksperter som viser hvordan de påfører fargen, med før og etter-bilder.

- Hvem er det som kler «spreke» farger i håret?

- De med solbrun til mørk hud er de som kler best de mest pigmenterte fargene. En lys hud kler best pastell/dusere toner. Om du skulle driste deg til en av pastellfargene anbefaler jeg deg å bruke litt farger på klærne og sminke deg litt ekstra, sier Jøssang Helgeland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer