Hold In

Denne hold in-toppen får bukt med grevinnehenget

Strammer opp og glatter ut underarmene til julebordet.

HOLD IN TIL ARMER, MAGE OG RYGG: Her er siste nyhet fra makeoverguruene Trinny & Susannahs shapewear-kolleksjon - nemlig hold in-toppen som strammer opp rygg, mage og ikke minst - underarmene (grevinnehenget).  Foto: Produsenten
HOLD IN TIL ARMER, MAGE OG RYGG: Her er siste nyhet fra makeoverguruene Trinny & Susannahs shapewear-kolleksjon - nemlig hold in-toppen som strammer opp rygg, mage og ikke minst - underarmene (grevinnehenget). Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«Grevinneheng» er noe de fleste kvinner frykter. Og etterhvert som vi blir eldre og huden ikke er like fast lenger, er det fort gjort at armene blir litt «kvapsete».

Årsaken til grevinneheng er hovedsaklig at tricepsen - altså muskelen på undersiden av overarmen, er ute av form.

Og i likhet med alder, kan også overvekt være en årsak, da ekstra fett gjerne lagrer seg rundt og på undersiden av armene.

Det er kun trening som vil få bukt med dette problemet - på permanent basis. Men, har du planer om å ha på en lekker kjole på julebordet i nærmeste fremtid, blir det antagelig litt knapt med tid til redusere og stramme opp underarmene.


LES OGSÅ: Trikset du som har A-kropp bør kunne

BEHAGELIG: Ifølge Hege Bjurstedt, daglig leder i Buyhelse.no, er toppen behagelig, samtidig som den strammer inn. Toppen kommer in størrelser fra 36 til 50.   Foto: Produsenten
BEHAGELIG: Ifølge Hege Bjurstedt, daglig leder i Buyhelse.no, er toppen behagelig, samtidig som den strammer inn. Toppen kommer in størrelser fra 36 til 50. Foto: Produsenten Vis mer

Hold-in til armene

Heldigvis finnes det en enkel løsning, og det beste av alt er at det hverken krever ekstrem slanking eller beinhard styrketrening.

Makeoverguruene Trinny Woodall og Susannah Constantine, kjent fra TVNorge-programmet «Trinny & Susannah – Oppdrag Norge», har hatt stor suksess med sin shapewear-kolleksjon de siste årene.

Og nytt for i år, er en egen hold in-topp - med tre kvart lange ermer, som strammer opp, glatter ut og former overarmene på en behagelig måte.

«Grevinnehenget» komprimeres ved at ermene i toppen holder det på plass, og gir underarmen en fastere form. I tilegg former og glatter toppen ut både mage og rygg, noe som er med på å gi bedre holdning.

Siden toppen når til nedenfor albuen, kan det være greit å bruke den under kjoler med litt lengre ermer. Utringningen er relativt dyp, slik at du også kan bruke den under bluser og overdeler.

LES OGSÅ: Ikke kjøp for stort hold in-undertøy

- Behagelig å ha på

Hege Bjurstedt, som er daglig leder her i Buyhelse.no - som selger Trinny og Susannah-produktene, har selv testet toppen, og synes den holder det den lover.

- Det meste av hold-in undertøyet konsentrerer seg om midten av kroppen, og ikke alltid om de andre kroppsdelene. Denne nyheten fra Trinny og Susannah glatter ut og former underarmene på en behagelig måte, sier hun til KK.no:

- Mange merker jo «grevinnehenget» i tidlig alder og hemmes av kjoler hvor dette blir synlig. Personlig synes jeg denne også er svært behagelig å ha på, og den dype utringningen gjør at den passer under de fleste antrekk.

LES OGSÅ: Denne danker ut hold in-strømpebuksa

ALTERNATIV: Også denne toppen, fra Lindex, har hold in-funksjon på armer og rygg. Denne modellen koster 349 kroner.  Foto: Produsenten
ALTERNATIV: Også denne toppen, fra Lindex, har hold in-funksjon på armer og rygg. Denne modellen koster 349 kroner. Foto: Produsenten Vis mer

Flere varianter

Hold-in Sensuell Topp fra Trinny og Susannah koster 599 kroner på Buyhelse.no, og kommer i størrelser fra 36 til 50.


Også Lindex har en lignende litt rimeligere variant til 349 kroner (se bilde). Denne har litt kortere ermer og går til under brystene. Dermed får du ikke helt samme effekt på mage, men du får likevel strammet og glattet ut armer og rygg.

Som KK.no tidligere har skrevet har også Slimpressions.com flere hold in-produkter beregnet på armer og rygg. Mer info om disse finner du her!

Dersom du ikke ønsker å bruke hold in-topp, og vil unngå å vise frem bare ermer, så har vi også skrevet om den nye trenden med egne kjole/toppermer, som du kan bruke til favorittantrekket.

LES OGSÅ: Slik kler du deg slank

SLAPP MUSKEL: De mest vanlige årsakene til "grevinneheng" er overvekt, alder eller slapp/utrent underarmsmuskel. Foto: Thinkstock
SLAPP MUSKEL: De mest vanlige årsakene til "grevinneheng" er overvekt, alder eller slapp/utrent underarmsmuskel. Foto: Thinkstock Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer