Fuskepels

Denne jakken bør absolutt henge i skapet ditt

Varm, god, elegant og pyntet: Derfor elsker vi fuskepelsen!

FUSKEPELS: Vakre Solange Knowles stråler i denne herlig grønne fuskepelsen! Foto: Splash News
FUSKEPELS: Vakre Solange Knowles stråler i denne herlig grønne fuskepelsen! Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et problem jeg alltid har når vinteren kommer, er å finne en pyntet og fin jakke jeg kan ha på fest, som samtidig er skikkelig god og varm. Ja, en lang ullkåpe er et godt alternativ her, men det er noe jeg bruker hver eneste dag. Når jeg skal pynte meg skikkelig er det gøy å ha på seg noe annet! I fjor fant jeg den perfekte fuskepelsen, og sverget til den hele festsesongen. 

Det som er så bra med en fuskepels, er for det første at det ikke er ekte pels! Men den varmer skikkelig, den kommer i så mange ulike farger og mønster, og i ulike lengder. Det kan absolutt være lurt å se etter en jakke som er litt lengre, da den vil holde deg god og varm over hele kroppen! De korte fuskepelsene slutter gjerne rett over rumpa, og det kan bli litt kjølig på kalde vinterkvelder. 

Selv er min fuskepels i en dyp grønnfarge, men i år tror jeg at jeg skal finne en med litt mønster og en som er helt sort. Dersom du ikke har en fuskepels, kan jeg virkelig anbefale deg å se etter en i en mørk og nøytral farge. Sort er alltid en sikker vinner - elegant og passer med alt!

I bildekollasjen under har vi plukket ut fuskepelser i alle mulig farger, lengder og fasonger i alle mulig prisklasser. Finner du en favoritt? Dersom du leter etter noe skikkelig fine kåper, bør du sjekke ut denne saken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer